Diskusija:Mozaīka (organizācija)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kaut kā vajadzētu saskaņot nosaukumus Mozaīka (organizācija) un Latvietis (biedrība) - abas ir organizācijas, abas - tieši biedrības, arī iekavās būtu jābūt vienam nosaukumam. 213.175.124.191 15:52, 7 septembrī, 2006 (UTC)

'Sekmēt Latvijas tiesību aktu sakārtošanu atbilstoši starptautiskajām normām cilvēka pamattiesību un brīvību jomā' - Enciklopēdijā nevar lietot "weasel words" - izteiciens "atbilstoši starptautiskajām normām ..." ir nekorekts, jo nepaskaidro, kas tās par it kā visiem zināmajām "starptautiskajām normām". Lūdzu lapas autorus šo teikumu aizvākt vai nodefinēt konkrēti, kuras normas viņi te aizstāv. Aleksis 17:43, 18 maijā, 2007 (UTC)

Ja tas organizācijai rakstīts statūtos, tad citēt, manuprāt, to drīkst, lai cik nekorekti jēdzieni arī nebūtu lietoti. Tiesa, konkrētais raksts ir visai vājš. --Feens 21:57, 18 maijā, 2007 (UTC)
šito man jāliek uz sava neeksistējošā watchlista. Runājot par weasel vārdiem en:weasel words, to izmanto lai apzīmētu tikai lai apzīmētu literāras konstrukcijas (vai kā lai to nosauc) piemēram "some argue...", "it is believed...", kad kā autors tiek attributed kāds abstrakts jēdziens (piemēram, "some"), labi jebkurā gadījumā kā tas rakstā ir vairākas reizes uzsvērti ir pasniegts tie ir "Mozaīkas *deklarētie* mērķi" (tas ir pasniegts tik uzstajīgi, ka vismaz latviešu valodā tas izklausās pēc ironijas - to vajadzētu labot). Jebkurā gadījuma viņu deklarētus mērķus nevar pasludināt par weasel vārdiem. Šo te gan var "joprojām tiek vērtēti ļoti pretrunīgi" - kur ciešamajai kārtai ir abstrakts darītājs - tas būtu klasisks gadījums uz en.wikipedia. Rationale lysis 06:19, 3 oktobrī, 2007 (UTC)