Diskusija:Pīters Klāss

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Daudzos avotos, ieskaitot Encyclopedia Britannica, Painting of the Golden Age: A Biographical Dictionary of Seventeenth-Century European Painters un The Grove Dictionary of Art gan minēts, ka Klāss dzimis Burgšteinfurtē, tāpēc dzimšanas vietas maiņu, manuprāt, vajadzēja vismaz apspriest, nevis vienkārši nomainīt. --Tail 19:42, 23 novembrī, 2006 (UTC)

Par Enciklopedia Britannica man nekas nebija zināms, vadījos no nl.wiki un de.wiki ziņām, kur tas nav apšaubīts, un domāju, ka tas ir Behemas vāciskais nosaukums. Atklāti sakot, en.wiki nemaz neizlasīju, jo domāju, ka nīderlandieši zin labāk. Tā, ka , atvaino, lūdzu, un varam diskutēt. --Feens 21:16, 23 novembrī, 2006 (UTC)
Papētīju. Tātad nīderlardiešu raksts apgalvo - Zijn identificatie met een Pieter Claesz uit Steinfurt of Burgsteinfurt uit Westfalen is onjuist gebleken, want deze laatste was al in 1639 overleden. Ieliku automātiskajā tulkā Babel Fish Translation un ieguvu Its identification with Pieter Claesz Steinfurt or Burgsteinfurt Westfalen have appeared incorrect, because these last was already in 1639 deceased. --Feens 21:25, 23 novembrī, 2006 (UTC)
Tā kā pietiekami nopietnos avotos parādās abi viedokļi, piedāvāju arī atstāt abus – varu tikai pieņemt, ka par Klāsa dzimšanas vietu skaidru ziņu nav vai ka mākslas zinātnieki nav vienojušies par noteiktu versiju. --Tail 21:39, 23 novembrī, 2006 (UTC)
Lai būtu; es tikai uzsveru, ka iepriekš man nebija nodoma kaut ko mainīt, jo domāju, ka Burgšteinfurte tā pati Berhema vien ir, izrādās, ka nav :). --Feens 21:44, 23 novembrī, 2006 (UTC)
Ir jau labi, man vienkārši sākumā likās, ka tu tāpat vien esi izdomājis un to pilsētu nomainījis. :) --Tail 23:03, 23 novembrī, 2006 (UTC)