Diskusija:Patriotisms

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Par patriotu cilvēks nepiedzimst...

Joks? Priekš kam to rakstīt? Un ja zinātnieki pierādījuši pretējo? Sparapetful 19:03, 6 septembrī, 2009 (UTC)

Ja zinātnieki pierādījuši pretējo, tad var labot, neaizmirstot ielikt atsauci. --ScAvenger 19:21, 6 septembrī, 2009 (UTC)
Patriotisks tonis ir neenciklopēdisks, un tam vienalga nav atsauces. Reinisrunāt 17:48, 9 novembrī, 2010 (UTC)
Droši vien pārdzīvo, ka pats esi piedzimis kā idiots :) --Zemgalietis 17:54, 9 novembrī, 2010 (UTC)
Iespējams, ka tev vajag sekot ASV kolēģu piemēram un taisīt jaunu enciklopēdiju. Tie bija cilvēki, kas nevarēja pieņemt noteikumu, ka angļu Vikipēdijai ir jābūt neitrālai, un izveidoja Conservapedia. Latviešu Vikipēdijā arī neviens neitralitātes noteikumu nav atcēlis. Vēl viens noteikums ir, ka ir jāievēro pieklājība pret citiem redaktoriem. Vēl viens noteikums ir pret īpašnieciskuma izrādīšanu pret rakstiem. Es izdzēsu patētisku valodas izskaistinājumu un apšaubāmu apgalvojumu bez avota. Es neesmu vienīgais, kas domā, ka tas ir apšaubāms, kā to var redzēt no pirmā komentāra šajā lapā. Varbūt tu vari atrast tam atsauci, bet tikmēr tam ir jāpaliek izdzēstam. Reinisrunāt 19:47, 9 novembrī, 2010 (UTC)
Kur tad šos noteikumus var palasīt? Esi dzirdējis vārdu "vadlīnijas"? Zini, ko tas nozīmē? Bet nu...tev lūdza iedot atsauci. Nav atsauces — izmanto iespēju paklusēt. --Zemgalietis 19:51, 9 novembrī, 2010 (UTC)
Vienalga, kā to sauc, neitralitāte vienmēr ir bijusi gan angļu, gan visu citu Vikipēdiju pamatā. Kā arī, atsauces vajag tam, kurš izdara apgalvojumu, nevis otrādi. Es varētu ierakstīt, ka patriotisms izraisa vēzi, un tad prasīt atsauces par pretējo, un tas būtu tikpat sakarīgi. Reinisrunāt 19:59, 9 novembrī, 2010 (UTC)
Nu ja, ko tad ņišs parazīts-sociologs vairāk var darīt kā tikai karot virtuālajā laukā par dievs'viņzin ko. Starp citu, tu te vārījies par tiem krustiņiem. Tavai zināšanai, karojošais atejist, vēl 30-tajos gados arī Latvijā grāmatās tādi bija, bet nu tas tā. Atsaucīte ir, tagad es tev ļauju iedzert indi :) --Zemgalietis 22:03, 9 novembrī, 2010 (UTC)
Šeit arī vēsturnieces viedoklis. Bet vai bez savstarpējiem apvainojumiem nevarēja? Tā vietā padomājot, kā to visu noformēt enciklopēdiskāk (jo izteiciens tiešām ir zināmā mērā štamps). --ScAvenger 22:23, 9 novembrī, 2010 (UTC)
Vēsturisks lietojums nenozīmē, ka tagad tas joprojām būtu aktuāls. Tavs avots nav zinātnisks un autoritatīvs par cilvēku iedzimtību. Mans īstais iebildums jebkurā gadījumā ir par to, ka tas viss nav rakstīts no neitrāla skatpunkta. Enciklopēdijas saturam nebūtu jāatspoguļo autora simpātijas. Reinisrunāt 22:53, 9 novembrī, 2010 (UTC)
Tu tā arī neesi devis atsauci saviem apgalvojumiem. Tev gadījumā drīz nav jāiet ubagot naudiņa tunelī? Dzirdēju, ka tur strādā lielākā daļa sociologu elites. --Zemgalietis 22:55, 9 novembrī, 2010 (UTC)
Tu savukārt neesi devis atsauci, ka patriotisms neizraisa vēzi. Tas droši vien nozīmē, ka es to drīkstu likt rakstā. Reinisrunāt 23:01, 9 novembrī, 2010 (UTC)
Izbeidziet demagoģiju, jūs piesārņojat pēdējo izmaiņu lapu. --SpeedKing (runāt  · devums) 15:22, 10 novembrī, 2010 (UTC)