Diskusija:Pilsētas Fotoklubs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

tad jau tik pat labivareetu dzeest jebkuru ierakstu par jebkuryu organizaaciju vai personu.

Ieliec saiti, kur vēl ir tik nesakarīgs raksts~. --Krishjaanis 09:14, 14 oktobrī, 2009 (UTC)

Kaads sakars rakstam Krishjaanis ar doto? Wikipeedijaa ir pilns ar dazhaadu organizaaciju aprakstiem. Taatad aparsksts par fotoklubu arii var pastaaveet. Jo galu galaa, Fotoklubs ir nevalstiska, sabiedriska organizaacija. Un taa neguust ekonomisku labumu no shii raksta, kas ir reklaamas tieshs uzdevums.

Šeit ir runa par temata nozīmīgumu. Ne katra nevalstiska organizācija tādu ir pelnījusi. Ja vēlaties rakstu saglabāt, lūdzu norādīt ar atsaucēm plašsaziņas līdzekļos, ar ko šī organizācija ir īpaši izcēlusies. Raksts Krišjānis vikipēdijā atrodams, jo katram tās lietotājam ir tiesības uz savu personisko lapu (kas atrodas pilnīgi cita kategorijā kā enciklopēdiskie raksti). Diskusijās pieņemts parakstīties. To dara ar 4 tildes simboliem (~~~~) --Papuass 07:36, 15 oktobrī, 2009 (UTC)

Taadaa gadiijumaa, ar ko piemeeram taadu uzmaniibu izpelniijusies organizaacija daugavas vanagi? no juusu viedoklja raugoties, tad jautaajums, ar ko kaads fotoklubs vareetu buut ievietots shajaa enciklopeedijaa? ja vajag lai buutu kaads ieveerojams fotograafs? luudzu, shajaa klubaa ir taadi vaardi kaa Astriida Meiraane, kas noteikti ir speeciigaakaa salona fotograafe latvija, Valdis Baruns, kas ir viens no 14 Latvijas fotograafiem, kam pieshkjirta buclera preemija. Jaaizceljas ar aktivitaateem? luudzu, fotoklubs organizee noziimiigus Latvijas fotodzives pasakumus. Kas nav peljnjas guushanas noluuks, jo ir ar tiiri altruistiskiem meerkjiem. un biezhi vien bezmaksas.