Diskusija:Sabiedriskās attiecības

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Mums nevajag saistītas lietas, bet lietas ar tādu pašu nozīmi. Ne visi lietotāji māk izveidot lapu no pāradresācijas. Un ir propaganda, ne propoganda. --GreenZeb (diskusija) 20:35, 8 septembrī, 2010 (UTC)

Tas ir viens un tas pats, tikai propagandai ir slikta pieskaņa, tāpēc tika atrasts cits apzīmējums. Un es gaidīju, ka tad ja es ierakstīšu npareizi man nerādīs zilu saiti. Vai tev deg ? Kad es nebūšu saaukstējusies un būšu sapratusi kādos sūdos es šoreiz esmu iepinusies reģistrējoties kursiem mēģināšu kaut ko uzrakstīt ~~Xil (saruna) 20:40, 8 septembrī, 2010 (UTC)
Labi, piekritīšu, Tu šajā jautājumā esi speciāliste. Man tikai īsti nesaprotami likās lielais starpviki skaits vienādas nozīmes vārdiem: sabiedriskajām attiecībām (43 iw) un propagandai (63 iw). --GreenZeb (diskusija) 20:45, 8 septembrī, 2010 (UTC)
Jo labi izdevusies saiedrisko attiecību kampaņa :) atšķirība ir tāda, ka propaganda ir `slikta`, bet PR ir `labas`, bet mērķis ir viens un tas pats ~~Xil (saruna) 20:55, 8 septembrī, 2010 (UTC)