Diskusija:Salaspils 1. vidusskola

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Protams, tapšanas stadijā... Un manu (personīgi fotografēto) bildi izmeta laukā kā autortiesību pārkāpumu. Jāgaida, kad tikšu līdz darbam un sameklēšu kaut ko citu vairāk vai mazāk pieklājīgu. --Ieverman (diskusija) 21:54, 26 decembrī, 2012 (UTC)

Ja Jūs Vikikrātuvē nenorādījāt izcelsmes avotu, kā pienākas, un neņēmāt vērā brīdinājumu, tad tas bija neizbēgami :) Personīgi fotografētas bildes var ielādēt arī lokāli šeit. --ScAvenger (diskusija) 22:13, 26 decembrī, 2012 (UTC)

It kā jau visu norādīju, bet nu... Paldies Jānis U. par bildi, taču domāju, ka jāpagaida mazliet glītāki laikapstākļi, pelēks laiks spēj visu sabojāt. Tādēļ šķiet, ka pašlaik lietderīgāks ir skolas logo. --Ieverman (diskusija) 18:57, 29 decembrī, 2012 (UTC)

Tā, logo arī tika izmests... Mēģinu ar vēl vienu pašrocīgi fotografētu bildi, ja arī šī skaitīsies autortiesību pārkāpums, tad padodos.--Ieverman (diskusija) 10:33, 2 janvārī, 2013 (UTC)
Logo nav īpaši prātīgi augšupielādēt Commons, tur logo var likt, ja tas satur vienkārši burtus vai parastus ģeometriskus objektus (skolas logo tāds nebija), tur arī licence nebija īstā, bet nu labi, šoreiz tas nebūtu svarīgi. Ja pašreizējais attēls tiešām ir pašu fotografēts, nevis ņemts no mājaslapas, kur vismaz es neko par autortiesībām neredzu, tad būs kārtībā. --FRK (diskusija/devums) 10:53, 2 janvārī, 2013 (UTC)
Ja šī ir Jūsu bilde, tad viss kārtībā. Logo arī jāielādē šeit ar licenci {{logo}}, jo Vikikrātuvē tādi pēc definīcijas aizsargāti faili netiek pieņemti. --ScAvenger (diskusija) 10:54, 2 janvārī, 2013 (UTC)