Diskusija:Seišelu prezidentu uzskaitījums

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Par apvienošanu. Domāju, ka nevajadzētu apvienot konsekvences dēl. Manuprāt, būtu labi, ja visām valtīm vikipēdijā būtu cik necik vienāda struktūra. Pagaidām citam valstīm valstu vadītāju hronoloģiskais uzskaitījums ir atsevišķi (domāju, ka tas ir pamatoti). Kāpēc lai Seišelu salām būtu citādi? Tas nekas, ka pagaidām par Seišelu salām ir maz informācijas, ceru, ka tas nebūs mūžīgi. --Feens 05:48, 15 maijā, 2006 (UTC)

Es vienkārši apskatījos kaut kādā citā lapā (laikam tā bija angļu versija), un tur bija par vienu valsti diezgan daudz aprakstīts vienā lapā (proti, šīs valsts šķirklī). Viens no virsrakstiem arī bija "(tādas un tādas) valsts prezidenti". Manuprāt, diezgan smieklīgi izskatās, ka trīs prezidentu sarakstam ir veltīta atsevišķa lapa, kurā vairāk arī nekā nav, kad šīs valsts lapā arī nav nekā vairāk par pamatfaktiem.
Un par konsekvenci - neredzu (vispār) jēgu izdalīt atsevišķi no valsts šķirkļa sarakstu ar tās prezidentiem, ja to var vienkārši ielikt kā vienu šķirkļa sadaļu. Svarīgs arguments šeit, manuprāt, ir tas, ka tur tiešām nav nekā vairāk kā šo prezidentu uzskaitījums. Nekādas papildu informācijas. (Protams, ir saites no saraksta uz attiecīgo personu šķirkļiem.) Turklāt, ja cilvēks gribēs zināt, kādi prezidenti bijuši kādā valstī, to, manuprāt, sagaidīt ieraudzīt attiecīgās valsts šķirklī būtu pavisam dabiski.
Ja tomēr ir svarīgi veidot atsevišķus šādus prezidentu sarakstus, iesaku šo lapu pārveidot par kategoriju, kurā varēs ielikt visus rakstus, kas būs atsevišķi par katru prezidentu. Tad būtu kategorija "Seišelu salas", kurā būtu apakškategorija "Seišelu salu prezidenti".
--knakts 15:32, 15 maijā, 2006 (UTC)