Diskusija:Smagais roks

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ierosinu pārdēvēt par "smagais roks" - mums pieņemts pēc iespējas latviskot. --Dainis 17:34, 7 janvārī, 2008 (UTC)

Piekrītu, termins "smagais roks" latviešu valodā tiek lietots pietiekami bieži, lai tā varētu saukt rakstu par šo tēmu. -- Mrom 17:38, 7 janvārī, 2008 (UTC)


Nevajag neko pārdēvēt, pietie kar to, ka ir pārdēvēti vispārīgie mūzikas žanri. tas jau ir izdiskutēts. Ja pārdēvēs visu radīsies miskaste. Citās wikipēdijās neviens nepārdēve un viss.deathruler 18:02, 7 janvārī, 2008 (UTC)

Vai varētu norādīt, kur "tas jau ir izdiskutēts"? Par citu valodu vikipēdijām sakot, tur ir citas tradīcijas. Bet piem., leiši šo mūzikas stilu nosaukuši par "Sunkusis rokas". --Dainis 19:09, 7 janvārī, 2008 (UTC)

Aš suprantu, ką tu nori sakyti, o šeit ir tā diskusija, kāpēc labāk palikt pie oriģinalnsaukumiem ---> http://lv.wikipedia.org/wiki/Lietot%C4%81ja_diskusija:Mrom . Ja tadu jēdzienu lieto, kā smagais roks, tad tāpēc ir redirection uz Hard Rock, kur tas ir pieminets, ka latviski saka arī tā. deathruler 19:20, 7 janvārī, 2008 (UTC)

Tur jau nav izdiskutēts. Ir piedāvāts nosaukumus likt uz balsošanu. --Dainis 19:27, 7 janvārī, 2008 (UTC)

Ja tu esi gatavs pārmainīt visas kategorijas, kas saistas ar visiem mūzikas žanru jēdzieniem un visas lapas, kurās ir minēti mūzikas žanri, uztaisīt, ka tev labāk šķiet, tad - lūdzu. bet diezvai tiks dota iespēja bojāt to darbu, kas ir izdarīts (zem ta apakšā ir lielāka jēga, nevis brīvi tulkot kuru katru jēdzienu). Var arī balsot, un pēc tam manīt uz nebedu visus žanrus, kā katram kādā brīdī ienaks prāta. Ja rādi piemērus, tad redzi, ka latvijā 2 no lielākajām mūzikas vietnēm arī izvēlas par labu oriģināliem žanru nosaukumiem, un ne par velti. Tās, piemēram, ir http://www.doremi.lv un http://www.draugiem.lv/music . deathruler 19:39, 7 janvārī, 2008 (UTC)

Vienīgais risinājums - balsojam. -- Mrom 20:14, 7 janvārī, 2008 (UTC)
Kā jau iepriekš ierosināju, balsojam, bet pirms tam tev Deathruler ir jāizveido mūzikas žanru pamatkoks (tāds, kas varētu apmierināt vairākumu - arī tevi) un tad komūna teiks savu vārdu balsojot! --Digital1 20:17, 7 janvārī, 2008 (UTC)

Pamatkoku izveidošu. Iesākumā tikšu galā ar ar kategorija:Latvijas mūzikas grupas pēc žanra . Tur var apskatīt ideju. Jāsakārto jau ielikto grupu info, kurām ir saites uz kategorija:Latvijas mūzikas grupas , tad ķeršos pie pašu žanru skaidrošanas. Taisīšu to kategoriju, kā nākas.deathruler 23:44, 7 janvārī, 2008 (UTC)