Diskusija:Steyr AUG

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Apskatoties šīs lapas hronoloģiju, manuprāt, šo lapu vajadzētu aizsargāt uz nenoteiktu laiku. Tas nav normāli. --GreenZeb (diskusija) 09:29, 4 aprīlī, 2010 (UTC)

Tas nav arī nenormāli, nekādu kaitējumu rakstam tas nenodara. Aizsardzību vajadzētu likt, ja būtu biežs vandālisms. Iespējams raksta autoram kāds licis noprast ka šo veidni var lietot, lai neviens neaiztiktu un viņš neielogojies to tapēc atjauno (ja pieņem, ka tas ir tas Jancis, kas te sevišķi bieži nav manīts, ja tas ir Zemgalietis, tad tā vietā lai slēgtu lapu, viņam būtu jāpiemēro disciplinārs sods, ko mēs nevaram darīt, jo mēs nevaram pierādīt, ka tas ir viņš. Vai man atkal pacelt jautājumu par anonīmo adrešu lietderību ?) ~~Xil (saruna) 10:03, 4 aprīlī, 2010 (UTC)
Smieklīgi. --Zemgalietis 10:19, 4 aprīlī, 2010 (UTC)
Kāpēc ? Lielākā daļa teksta ir tevis rakstīta tāpēc vienkārši paskaidroju, ka es nedomāju, ka tu esi tas, kurš to nezin, jo tu piedalījies diskusijā par tēmu. Toties tev vajadzētu zināt, ka izmaiņu kari netiek uzskatīti par veselīgiem ~~Xil (saruna) 10:37, 4 aprīlī, 2010 (UTC)