Diskusija:Tekila

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Zilā agave[labot pirmkodu]

Tā ir ļoti līdzīga kaktusam, tāpēc varbūt mīts nav gluži, ka tekilu iegūst no kaktusiem, bet gan, ka agave ir kaktuss? --GreenZeb (diskusija) — 2013. gada 9. janvārī, plkst. 23.01 (UTC +2)

Nesapratu... Agaves pieder sparģeļu jeb asparāgu rindai, bet kaktusi pieder neļķu rindai. Man kaut kas nelīmējas kopā. --Treisijs (diskusija) 21:15, 9 janvārī, 2013 (UTC)
Cilvēki domā, ka agave ir kaktuss, tāpēc ir tāds mīts, ka tekilu iegūst no kaktusa. Pašreizējā variantā var padomāt, ka mīts ir, ka to iegūst no jebkādiem kaktusiem. Es biju domājis, vai gadījumā nebūtu jāpiemin kā Geimera pieliktajā atsaucē, ka agave nav kaktuss, bet to laikam tā īsi nesanāk pieminēt un varbūt nav nemaz vajadzības. --GreenZeb (diskusija) — 2013. gada 9. janvārī, plkst. 23.25 (UTC +2)
Pārlasot vēlreiz, sapratu, ka tas otrais teikums īstenībā jau uzreiz pasaka, ka agave nav kaktuss. Atvainojos Treisijam, ka šādi sarakstīju - kaut kā saskatīju to, ko nemaz nevarēja tur saskatīt. --GreenZeb (diskusija) — 2013. gada 10. janvārī, plkst. 01.49 (UTC +2)