Diskusija:UFA

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai kāds man nevarēju palīdzēt salabot LOGO? --Gvdk (diskusija) 08:08, 8 novembrī, 2012 (UTC)

Tur nav, ko labot — tā vienkārši nav Vikikrātuves bilde. Logo vajag ielādēt savā datorā no angļu lapas, pēc tam, kā parasti — mūsu Vikipēdijā, ar licenci {{logo}}. --ScAvenger (diskusija) 08:14, 8 novembrī, 2012 (UTC)
Lai lejupielādētu svg failus datorā (un pēc tam tos augšupielādēt Vikipēdijā) attēla lapā vajag ar labo peles taustiņu spiest nevis "saglabāt attēlu kā", bet gan "saglabāt saiti kā" (tas pats darbojas audio un video failiem).
Un vēl — liekot atsauci, vajadzētu norādīt precīzāku saiti, nevis vienkārši mājaslapas nosaukumu (piemēram, http://www.imdb.com/), tik pat labi varētu rakstīt google.lv--FRK (diskusija/devums) 15:15, 8 novembrī, 2012 (UTC)
Vajadzētu norādīt gan, neapšaubu. Diemžēl IMDB mēdz būt ļoti haotiska informācijas krātuve un uz UFA kompānijas vārda tur pilns filmu saraksts nav pieejams. Katrai filmai likt savu atsauci klāt būtu muļķīgi. Un tāpēc es pieliku šo pliko lapas saiti, lai tas kurš vēlas pats konkrēto filmu arī ieraksta IMDB meklētāja logā.--Gvdk (diskusija) 17:00, 8 novembrī, 2012 (UTC)