Diskusija:Vanilla Ninja diskogrāfija

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Audio piemēri[labot pirmkodu]

Varbūt tos audio piemērus likt attiecīgajos albumu rakstos un šeit nelikt, jo nav īsti vietas kur? --Digital1 [uzrunāt] 12:25, 15 jūlijā, 2009 (UTC)

Noformējums[labot pirmkodu]

Nu jau ir OK. Vienīgais es tavā vietā noņemtu nost tos Sertifikātus, jo tā ir diezgan mazsvarīga informācija, kuru, ja nepieciešams, var ierakstīt arī albuma vai singla rakstā. Vēl es singlus rakstītu mazajā formātā, jo tā ir daudz pārskatāmāk un var vairāk valstis pievienot. Bet tās ir tikai manas pārdomas, kuras arī var neņemt vērā. Ja izlemsi un būs nepieciešamība, varu palīdzēt paveikt šo darbiņu. --Digital1 [uzrunāt] 14:16, 15 jūlijā, 2009 (UTC)

Paldies Tev par ieteikumiem. Lūk, ja VN būtu izdevusi tik daudz singlu kā Madonna, tad laikam ka tā arī būtu labāk, bet, man personīgi, tāds variants patīk labāk. Par topiem runājot - būtu ļoti pateicīgs, ja kāds uzrakstītu, kur var dabūt Igaunijas un Poliojas topus, bet nevis tādus, kuros tikai aktuālākā informācija, bet tādus, kur var kaut ko pesērčot, kā piem. šeit. Tā arī varētu izpildīt tavu ieteikumu par atsauču dažādošanu (ja vien esmu Tevi pareizi sapratis). Un par videoklipiem runājot - centišos pameklēt, bet nesolu, ka atradīšu.--Edgars2oo7 (bla...blā/tfū) 08:22, 16 jūlijā, 2009 (UTC)

Vērtīga saraksta statuss[labot pirmkodu]

Pieliku informāciju pie videoklipiem, pārējais arī tā kā ir. Vēl tikai tā atsauču dažādošana palikusi. Vai tomēr ir vēl kaut kas no obligātā (nevis vēlamā)? Un cik tās atsauces vēl pielikt?

"Radiosingls" aiz komata jāraksta ar mazo burtu. --Kikos 09:22, 1 septembrī, 2009 (UTC)
Pladies, nepamanīju. Kas vēl tāds?--Edgars2oo7 (bla...blā/tfū) 09:24, 1 septembrī, 2009 (UTC)
Latviešu valodā nav tāda vārda kā Radiosingls, bet gan Radio singls, turklāt tie singli, par ko ir runa vispār ir Radio promo singli angļu: promotion (vārdam promo tā īsti nav latviskojuma - vienīgais varētu būt reklāmsingls, reklāmas singls vai vēl labāk veicināšanas singls (šo izmantoju es), tomēr parasti paņem angļu barbarismu promo). --Digital1 [uzrunāt] 11:37, 1 septembrī, 2009 (UTC)
Paldies. Gribēju uzzināts, cik ilgi notiek balsošana par vērtīgu sarakstu?--Edgars2oo7 (bla...blā/tfū) 08:39, 2 septembrī, 2009 (UTC)
Ja nemaldos, tad divas nedēļas.--Treisijs 09:18, 2 septembrī, 2009 (UTC)
Par promo - es personīgi lietoju "Reklāmsingls" vai vēl labāk "Reklāmmateriāls", jo kā jau Digital1 teica, tos nevar uzskatīt par īstiem singliem. Un kāpēc dziesmu izlašu sadaļā vāciņi nav tikpat lieli kā studijas albumi, bet gan ir kā singli? --GreenZeb (diskusija) 10:19, 2 septembrī, 2009 (UTC)

Tagad, GreenZeb, esmu apmierinājis visas tavas vēlmes?--Edgars2oo7 (bla...blā/tfū) 08:24, 3 septembrī, 2009 (UTC)

Iespējams. --GreenZeb (diskusija) 22:50, 11 septembrī, 2009 (UTC)
Varbūt kāds, kuram ir sarakstu/rakstu apstiprināšanas tiesības, varētu apskatīties šo te?--Edgars2oo7 (bla...blā/tfū) 14:28, 21 oktobrī, 2009 (UTC)
Nezin kādā veidā, bet Digital1 iepriekš ieteiktais tabulu platums atkal ir kļuvis nenolīdzināts pie singliem un manis ieteiktais videoklipu tabulas aizpildījums līdz galam nav veikts, bet tā visa mainīšana un labošana jau par vēlu, jo balsošanai atvēlētās divas nedēļas ir pagājušas jau pirms mēneša, tik nez kādēļ kandidatūra vēl atrodas tajā sarakstā...? --GreenZeb (diskusija) 17:47, 21 oktobrī, 2009 (UTC)
Jā, tabulas atkal ir sākušas braukāt, vietas topos nav nocentrētas, bet salipinātas kreisajai malai. Manuprāt (tīri subjektīvs viedoklis) singlu tabulā ir pārāk daudz informācijas - tā kļūst grūti uztverema (attēlus un relīzes datumus var turēt tikai pašā rakstā) u.c. --Digital1 [uzrunāt] 20:39, 21 oktobrī, 2009 (UTC)