Diskusija:Vilnis Edvīns Bresis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vārdiem tāc neliek defisi, vai arī šis ir izņēmums?--FRK (runas/darbi) 13:25, 5 februārī, 2011 (UTC)

Gramatiski neliek (tie ir divi atsevišķi vārdi, nevis dubultvārds). Tomēr šur tur Saeimas un Centrālās vēlēšanu komisijas lapās tā rakstīts (varbūt tā bijis pasē?) --ScAvenger 16:42, 5 februārī, 2011 (UTC)

pārvietošana[labot pirmkodu]

a kur diskusijā bija rakstīts ka jāpārvieto? ja cilvēkam pasē rakstīts ar defisi ta mēs ko - gudrāki par PMLP?  :) es uzskatu ka jāpārvieto atpakaļ, ja vien kāds viņa pasi nav redzējis. jo visos dokumentos, kur toreiz apskatījos ir tā kā bija iepriekš. --Biafra 19:45, 6 februārī, 2011 (UTC)

Pirms pārvietot es vēl paskatījos pašā rakstā un ievēroju, ka tur arī nav tās defises, Papuass viņu izņēma. Protams, ja pasē tā ir rakstīts un citiem nav kas sakāms, tad pārvietojam atpakaļ. Un sakarīgākos komentārus jau sagaidīt var pēc pārvietošanas :)--FRK (runas/darbi) 12:22, 7 februārī, 2011 (UTC)
nu baigi daudz laika komentāriem jau nu tu neatstāji. pasi rokā neesu turējis, tomēr CVK lapa ir noteikti taisīta pasē skatoties. tāpat arī Saeimas lapā ir šādi. tie ir mani argumenti. nu un vēl jau bija viena ļoti līdzīga diskusija, ko pats esi aizmirsis rādās. tajā gan netika pieņemts nekāds baigais lēmums, bet Kikos viedoklis (kā jau gandrīz vienmēr) likās pats pamatotākais. --Biafra 12:33, 7 februārī, 2011 (UTC)