Kategorijas diskusija:Nozīmju atdalīšanas lapas ar daudz ienākošajām saitēm

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vajadzētu pārskatīt šajā lapā esošās nozīmju atdalīšanas lapas[labot pirmkodu]

Manuprāt dažas no šajā kategorijā esošajām nozīmju atdalīšanas lapām vajag pārtaisīt par pāradresācijām, piemēram, vācietis jāpāradresē uz vācieši. Izskatās, ka Baisulis ir ķēries pie sakārtošanas. Un lai nebūtu viņam veltīgs darbs, vajadzētu pārskatīt šo kategoriju. --Treisijs (diskusija) 01:08, 28 decembrī, 2014 (EET)

Man vispār sakārtošanas jautājumu gribējās iedod kādam botam, jo lielākajā daļā vairākums saišu ved uz vienu no terminiem (kā, piemēram, LPSR gadījumā). No sākuma gribējās salasīt pēc iespējas vairāk to disambig lapu. --FRK (diskusija) 08:56, 28 decembrī, 2014 (EET)
Pret Treisija ieteikumu man īsti argumentētu iebildumu nav, bet ļoti apmierināts arī nebūtu :) Kaut vai tā iemesla dēļ, ka cilvēku rakstiem mums vismaz pašlaik nepastāv "pamatnozīmes kritērijs" (skatīt to pašu Jāni Lūsi vai arī Ernestu Gulbi). --FRK (diskusija) 09:23, 28 decembrī, 2014 (EET)
Par cilvēkiem es sapratu, kad diskutēju par Ernestu, bet tas pats vācietis man liekas ir jāpāradresē uz vāciešiem. Katrā ziņā šī ir apsveicama iniciatīva, tikai prasās katru šķirkli kārtīgi izvērtēt. --Treisijs (diskusija) 11:06, 28 decembrī, 2014 (EET)