MediaWiki diskusija:Recentchangestext

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai tikai man pēdējo izmaiņu lapā augšā redzama arī vecā šī teksta versija "Šajā lapā ir šitajā viki izdarītās pēdējās izmaiņas"? --ScAvenger (diskusija) 18:30, 24 maijā, 2012 (UTC)

Nē, neesi Tu vienīgais :( Starp citu, te pēdējā laikā ir vēl uzradušies citi "frīki". Kad centies izveidot jaunu lapu, augšā parādās "Creating [lapas nosaukums]"; tad, kad salīdzina izmaiņas, parādās teksts "Difference between revisions of "[lapas nosaukums]"". Man gan tagad ir iespēja šo visu salabot, bet nespēju atrast (vēl tik labi neorientējos mediawiki failu atrašanā) :(. --FRK (runas/darbi) 18:34, 24 maijā, 2012 (UTC)
Visa tulkošana būtu jāveic šeit. Pameklē ar meklētāju tos tekstus, pie advanced var saķeksēt, kurā namespace to darīt. --Papuass (diskusija) 18:47, 24 maijā, 2012 (UTC)
Darīts. Pirmo problēmu gan nezinu, kā risināt (tajā translatewiki tauta ir jau centusies). Vienreiz tā jau bija un "izārstējās" pats no sevis :) --ScAvenger (diskusija) 18:52, 24 maijā, 2012 (UTC)
Translatewiki tos tulkojumus ievietojiet kāds, kas tur jau darbojas, man ir slinkums vēl nez kādas tulkošanas tiesības tur pieprasīt. Pēc tam attiecīgos Mediawiki failus no mūsu Vikipēdijas varēs izdzēst. --ScAvenger (diskusija) 19:07, 24 maijā, 2012 (UTC)