Temats Dalībnieka diskusija:Edgars2007

Feens (diskusijadevums)

Kāda starpība kā saucas kaste, galvenais ir tas, ko tā rāda.

Edgars2007 (diskusijadevums)

a) Veidne:Militāras sadursmes infokaste rāda daudz vairāk un piemērotāku informāciju rakstam par kauju (ja strīds ir par rakstu par kauju, es jau īsti neatceros). Kāpēc tad tiek veidotas atsevišķas infokastes?

b) šādi arī sačakarējas mašīnlasāmība. Vikidatos šī kauja tad mierīgi varētu tikt noklasificēta kā arhitektūras struktūra (Q811979) (vai arī kaut kas, kas ir kokā ap šo vienumu).

c) tātad Tu esi par 5-10 ļoti ģeneralizētām infokastēm, kurās katrā ir pa 2500 parametriem, lai var apmierināt dažādas vajadzības? Tad gan jau tiks apmierinātas to cilvēku, kas ir par iztulkotajām infokastēm, vēlmes :) Jo nebūtu pārāk prātīgi salikt enwiki infokastu parametru nosaukumus. Un pat tad, konkrētajā gadījumā visdrīzāk tiktu izmantota Veidne:Notikuma infokaste, nekā "ģeneralizētāka", vismaz pašlaik, nav. Vīziju tad izklāsti kopienas portālā :)

Feens (diskusijadevums)

a) Bet man vairāk datu tik cik pašlaik, nevajag b) Tās ir wikidatistu tehniskas problēmas. Nerūp ;) c) Nē, bet, ja datu ir maz, tad pilnīgi vienalga kā saucas kaste. Un ja kastes nav sakārtotas, tad atrast īsto un noskaisrot, kā viņa darbojas, pārāk čakarīgi.... d) Bet, ja labs cilvēks lūdz, varu arī mazliet ilgāk čakarēties ap katru rakstu.

Edgars2007 (diskusijadevums)

Labi, vairs nelikšu {{infokaste+}} šādos rakstos.

Feens (diskusijadevums)

...bet es pievērsīšu mazliet vairāk uzmanības, kura kaste, lai nemulsinātu.

Feens (diskusijadevums)

Nu vot, pastāsti, man kā veidnē Militāras sadursmes infokaste iebāzt pushpin map. Gribu par kauju uzrakstīt, bet ēkas infokasti tu neļauj.

Edgars2007 (diskusijadevums)
{{Militāras sadursmes infokaste
...
| map_type    = Rīga#Latvija
| map_relief  = 
| latitude    = 56.858500966141
| longitude   = 24.300226476362
| map_caption = 
| map_label   = 
...
}}
Feens (diskusijadevums)

Paldies.

Atbildēt "Par kastēm."