Temats Dalībnieka diskusija:Edgars2007

Olgerts V (diskusijadevums)

Labdien. Vai Tu tieši sapratis manu labojumu, kuru atcēlis? Vai sākumā jābūt Nr.15, bet pēc tam — Nr.4? Vai nosaukums "Oļģerta iela" jārakstā tā, kā Tu izlaboji? Un kas te jālabo Vikidatos? Ar cieņu, Olgerts V (diskusija) 2022. gada 2. oktobris, plkst. 10.50 (EEST)

Edgars2007 (diskusijadevums)

tavus labojumus tāpat atcels bots nākamajā saraksta atjaunināšanas reizē. tāpēc arī ir jālabo saraksta avotā - vikidatos. protams, ēku numerācija ir neesošs feature attiecīgajā rīkā, bet Oļģerta ielas labojums gan tiks ņemts vērā, ja tiks salabots datos.

Olgerts V (diskusijadevums)

Domāju, ka šajā gadījumā jālabo bota iestatījumi, nevis atcelt taisnīgo labojumu. Un joprojām nesaprotu par saraksta avotu Vikidatos, lūdzu saiti.

Edgars2007 (diskusijadevums)

var, protams, rakstīt problēmu sarakstā :) bet es neapgalvotu, ka šis ir ļoti triviāla funkcionalitāte, tāpēc neieteiktu uz to ļoti sacerēties, mēs te tomēr brīvprātīgo kopiena (arī izstrādātāju vidū).

par saraksta avotu Vikidatos - katram objektam sarakstā ir tā "svītrkoda" ikona. jāspiež uz tās un tad tu nonāksi attiecīgā objekta Vikidatu vienumā. informācija jālabo tur

Olgerts V (diskusijadevums)

Ā, sapratu, paldies )) Bet par botu, ja tas neprot ēku numurus, tad tam nav jāatļauj atcelt tādi roku labojumi.

Atbildēt "Valsts aizsargājamie kultūras pieminekļi Jūrmalā"