Diskusija:Lielie kapi

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pieraksts[labot pirmkodu]

Lūdzu XX.gs aizvieto ar 20. gadsimts!!! Paldies. --Digital1 [uzrunāt] 12:13, 29 augustā, 2009 (UTC)

Es gadsimtu apzīmēšanai nelietoju arābu ciparus - man mācīja, ka tas ir slikts stils, - tāpēc, lai vilks paēdis un kaza dzīva, uztaisīju pāradresāciju: XX gs. --anonīms 14:53, 29 augustā, 2009 (UTC)
Varbūt rakstu nosaukt vienkārši "Lielie kapi"? Vēl jo vairāk, ka tas sasaucas ar oficiāli birokrātisko nosaukumu. --Kikos 16:40, 29 augustā, 2009 (UTC)
Man bija doma to ierosināt, jo "memoriālais parks" bija padomju laikā (vēl neesmu atradis, vai tikai projekta līmenī, jebšu pieņemts kā oficiāls nosaukums), un šobrīd RD tikai nenosakāmā nākotnē plāno šādu nosaukumu. Diemžēl tas "Memoriālais parks (Lielie kapi)" ir veidnē iekšā, kuru es nemāku mainīt. --anonīms 17:34, 29 augustā, 2009 (UTC)
Pabeidzu rakstu. Apnika. Uz laba raksta statusu nepretendē, tak kauč kā interese apsīka. Palūkošu brīvos brīžos atsevišķu objektu datējumus utt., bet nu brīvas rokas pārējiem pārtaisīt pa savam. Moš uzmet aci pareizrakstībai un stilam (pats savā tekstā jau izlasi ko vēlies, nevis kas rakstīts, tb šādas lietas nepamani)? --anonīms 15:43, 30 augustā, 2009 (UTC)

Apbedīto personību saraksts[labot pirmkodu]

Dažas apbedīto sarakstā minētās personības patiesībā nav apbedītas Lielajos kapos. Kaspars Biezbārdis apbedīts Maskavā, Andrejs Spāģis apbedīts Saratovā, Augusts Daugulis apbedīts Pēterburgā, Jānis Sproģis apbedīts Kijevā, Rihards Tomsons apbedīts Novgorodas apgabalā, Jūlijs Purāts apbedīts Kauņā, Andrejs Dīriķis apbedīts Batumā. Lielajos kapos šīm personībām uzstādīta vien kopēja piemiņas plāksne.