Diskusija:The Flowers Of Romance

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Par informācijas ticamību var palasīt diskusijas angliski:

--Jūzeris | m? 15:59, 29 augustā, 2005 (UTC)

Hmm. Viss liecina, ka informācija nav patiesa (pašreizējais, khmm, attēls, lietotāja devums, ārējās saites, informācijas trūkums citur u.tjpr.).
Domāju, ka šī lapa būtu jādzēš. --Tail 17:05, 29 augustā, 2005 (UTC)
Skat. arī commons un de.
Tomēr, pameklējot Google, izrādās, viņi pagājušā gada aprīlī ir spēlējuši Rīgā, klubā Cita opera, bet oktobrī - klubā Depo. --Jūzeris | m? 18:08, 29 augustā, 2005 (UTC)
Jā, bet otrajā Tevis minētajā saitē lasāms: "While there was a band of this name in the seventies, the article is being used to promote a newly founded band from Estonia which does not seem to have any relation to the original band. Most edits of the article are from an IP in Estonia." Tādā gadījumā izskatās pēc Vikipēdijas izmantošanas, lai izvērstu lielu reklāmas kampaņu. Un Sids Višess (1957-1979) grupā ar šādu nosaukumu spēlēja gan, bet, khmm, pirms ilga laika un ne šajā, tā kā informācija patiesa nešķiet. --Tail 18:33, 29 augustā, 2005 (UTC)
Pilnībā piekrītu, ka Vikipēdija nav izmantojama reklāmas nolūkiem. Tātad dzēst.
Bet šādas diskusijas, manuprāt, būtu lietderīgi pārvietot uz Wikipedia:Balsošana apakšlapām, piemēram, Wikipedia:Balsošana/The Flowers Of Romance. (To pašu vajadzēs izdarīt ar latviešu burtiem.) --Jūzeris | m? 19:19, 29 augustā, 2005 (UTC)
Savā ziņā tā "bļaustīšanās" iekš commons un citur (tagad arī Kopienas portālā) par hoax man liekas pārspīlēta un nepietiekami pamatota, jo visur bļaustās tikai daži lietotāji. Arī en:Wikipedia:Votes for deletion/The Flowers Of Romance diskusijas rezultāts bija pāradresācija nevis dzēst. Tomēr nemainīšu savas domas. --Jūzeris | m? 19:33, 29 augustā, 2005 (UTC)
Jā, dažbrīd pagrūti saprast, kas īsti ir ar to rakstu, jo šāda veida problēmas angļu Vikipēdija parasti atrisina ļoti ātri, taču šoreiz tāds visaptverošs apjukums.
Starp citu, jau kādu laiku prātoju par to, vai nevajadzētu ieviest atsevišķu administrācijas sarunu lapu (teiksim, ar saiti mūsu trīs lietotāju lapās), lai efektīvi risinātu visdažādāko veidu problēmas. Patlaban viss ir mazliet "izmētāts" pa kopienas portālu, balsošanas lapu, administratoru sarunu lapām, citu lietotāju sarunu lapām, rakstu diskusiju lapām u.tml. Vienkārši šķiet, ka pagaidām Vikipēdija ir tik neliela, ka tāda lapa procesu darītu ievērojami vienkāršāku (citādi diskusijas diskusiju lapās mēdz raisīties vien tad, kad diskutētāji tiek īpaši aicināti pievienoties :)) un ātrāku. Daudz kas tiek piemirsts vai neievērots un tā arī netiek atrisināts (piemēram, [1] - brīdinājums tika pievienots 27. maijā!), un tas liecina, ka problēma pastāv. Atšķirība no angļu u.c. Vikipēdijām būtu tā, ka jautājumi būtu "veltīti" tikai administratoriem (citi, protams, varētu iesaistīties), taču, manuprāt, latviešu Vikipēdijā parasti tos arī risina tikai administratori. Šajā lapā varētu nodarboties ar to jautājumu apspriešanu, kas principā nav aktuāli (piemēram, jau sen uzrakstīti raksti, kaut vai par tiem pašiem latviešu burtiem). Principā - man šķiet, ka šāda lapa būtu noderīga vismaz pagaidām, kamēr aktīvo lietotāju ir tik maz, lai problēmas patiešām arī tiktu atrisinātas. (Variants: šajā sarunu lapā vienmēr ievietot saites uz problēmlapu diskusiju lapām. Vai arī otrādi.)
Kad esi izlasījis šo ziņu, Tu varētu izdzēst šo lapu - liekas, balsošanai šajā gadījumā pat nebūtu īpašas jēgas. :) (Varbūt iepriekšējo rindkopu pārvieto uz kādu diskusiju lapu, ja uzskati, ka par to vērts padomāt!) --Tail 23:01, 29 augustā, 2005 (UTC)
Diskusijas paliek (un var atsevišķi pārvietot) arī pēc dzēšanas. :)
Varbūt to lapu vajadzētu "bāzēt" uz jau esošās administrācijas lapas? Kaut vai turpat diskusiju lapā?
Jaunas lapas jau var vienmēr izveidot, bet vai tas palīdzēs uzturēt skaidrību? --Jūzeris | m? 04:30, 30 augustā, 2005 (UTC)
Diskusiju lapā ieviest tomēr negribētos, jo tur it kā būtu jāapspriež administrācijas darbība u.tml., nevis jautājumi par rakstiem.
Vispār domāju, ka tas patiešām daudz ko darītu vienkāršāku, jo tur, teiksim, varētu kaut vai salikt saites uz visām problēmām, uz kurām kāds vēlētos, lai visi trīs kaut kā nebūt reaģējam. --Tail 08:17, 30 augustā, 2005 (UTC)