Veidnes diskusija:Diskusiju lapas sveiciena teksts

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Hmm, šādā standartizētā veidnē angļu tekstu vajadzētu noņemt - šeit ir latviešu Vikipēdija, kur kādam varbūt "is problems" ~~Xil (saruna) 00:32, 10 jūlijā, 2009 (UTC)

Nu vispār jau es šo veidni biju domājis tikai savām privātajā vajadzībām... --Digital1 [uzrunāt] 00:52, 10 jūlijā, 2009 (UTC)
Priekškam tad tu taisi veidni, nevis vienkārši izveido tai apakšlapu zem sava lietotājvārda ? ~~Xil (saruna) 02:42, 10 jūlijā, 2009 (UTC)
Tādēļ ka viņš ir vienlīdzīgāks par citiem. --Krishjaanis 06:17, 10 jūlijā, 2009 (UTC)
Vai tad kādam tas traucē? Ja lietotājs X vēlas savā diskusiju lapā ievietot tādu pašu veidni, kādu es esmu izveidojis priekš sevis, tad kādēļ gan viņam to aizliegt darīt? Un kādēļ gan atteikt palīdzību lietotājiem, kuri nesaprot latviešu valodu? Šī veidne taču nav obligāta un lietotāji, kuri nepiekrīt tajā rakstītajam, vai nu neliek neko vai izveido savu. Spriežot pēc esošajiem tekstiem lietotāju diskusiju lapās, var redzēt, ka lielais vairums lietotāju izvēlas šāda formāta tekstu, tādēļ izveidoju šo veidni priekš sevis ar domu, ka varēs izmantot arī citi, bet nekādā gadījumā šī veidne nepretendē uz oficiālas un vienīgās pareizās veidnes statusu.
Krishjaani ... klusēšana - zelts. --Digital1 [uzrunāt] 14:08, 10 jūlijā, 2009 (UTC)
Nu, bet lietotājs X, ja vēlas arī var ielikt veidni, ko tu izveido kā savu apakšlapu. Ja tu izveido veidni zem veidne: var pieņemt, ka tā ir domāta visiem. Un visi nezin angļu valodu, bet es, piemēram, savā diskusiju lapā tekstu angliski sākotnēji ieliku tikai tāpēc, lai "iztulko man" spameri saprastu, ka jāliek man miers un normālie cilvēki interesētos manā angļu Vikipēdijas diskusijā (tagad man angļu teksts ir nedaudz citādāks), ja tev nav problēmu, man liekas, var mierīgi neko nenorādīt, jo nav manīts, ka kādam būtu aizture lietot angļu valodu. ~~Xil (saruna) 14:36, 10 jūlijā, 2009 (UTC)
Labi, vispārējam mieram izņemšu to tekstu angļu valodā :) --Digital1 [uzrunāt] 14:42, 10 jūlijā, 2009 (UTC)