Veidnes diskusija:Hokeja kluba sastāvs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa
  1. Vajadzētu pārvietot uz "Hokeja kluba sastāvs". Saīsinājums nav īsti patīkams.
  2. Būtu tīri jauki, ja tu uzceptu variantu, kurā nav "klubā no", "līgums līdz", jo tā ir ļoti laikietilpīga sadaļa. Nezinu kā tev, bet tā vietā man labprātāk patiktu sadaļa "vecums" - tāds, kāds tas ir en.wiki, kur pašā veidnē tiek ievadīts datums, bet uz lapas parādās vienīgi pats vecums.
  3. Vajadzētu, lai veidne īpaši īsos aizmetņos platumā spētu ietilpt blakus kluba infokastei, bet, tanī pašā laikā, dzimšanas vietai vajadzētu būt pietiekami platai, lai tur ielīstu "Ustkamenogorska, Kazahstāna". -- gragox diskusija 16:40, 9 janvārī, 2011 (UTC)
Saproti, pagaidām šis ir pagaidu variants (man jau ilgi gribvējās uztaisīt šo veidni, bet kaut kā nevarēju savakties). Par otro punktu - manos plānos ir uztaisīt tā, ka nekas nav obligāts. Par vecumu - tur mums tad vajadzēs nedaudz vairāk pačakarēties, jo veidnes "vecums" nav (vismaz es tādu nezinu). A varbūt pietiks ar dzimšanas gadu? Par platumu - tad to liekam kā maināmo parametru. Ak jā, pagaidām veidnē ir latviskie parametri, bet laikam ka uztaisīšu arī lai pietiek ar angliskajiem parametriem (lai mazāk darba). Tā ka pagaidām šo veidni neizmantot, es Tev paziņošu, kad būs gatavs, sarunāts?--FRK (runas/darbi) 16:49, 9 janvārī, 2011 (UTC)
Kā veicas? Cik drīz būs iespējams šo veidni implementēt kaut kur? (Un cik drīz es varēšu uztaisīt savu variāciju, kas, kā jau teicu, aizpildīšanas ziņā aizņemtu mazāk laika)? :) -- gragox (diskusija) 20:49, 13 martā, 2011 (UTC)
Cerams ka drīz (vismaz uz jauno KHL sezonu toč būs). Pašlaik es nespēju saprats kāpēc šeit ir tāds veidnes garums. Kā redzi tad tur ir divi varianti (var taisīt protams vēl, cik tik vajag). Starp citu, Tev šitos parametrus laikam ka angliskos labāk, ne? Ja es saņemšos, tad nedēļas laikā būs gatavs.--FRK (runas/darbi) 20:53, 13 martā, 2011 (UTC)
Man personīgi parametru valoda absolūti neko nemaina (teorētiski jau latviešu valoda tā kā būtu pareizāka). No angļu viki es tik un tā neko neņemu - tur ar KHL cīnās viens ukrainis, kuram sekmējas visu nodrošināt laikā un vietā tik pat ļoti, cik man šeit. :) -- gragox (diskusija) 21:04, 13 martā, 2011 (UTC)
Tad labi, citādi es jau sāku domāt, ka mans darbs ar "player4" parametru latviskošanu bija veltīgs. Tas nozīmē, ka veidnes parādīšanās laiks varētu būt bišk ātrāk.--FRK (runas/darbi) 21:07, 13 martā, 2011 (UTC)