Veidnes diskusija:Kontinenti

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pie pasaules daļām vajadzetu arī pielikt Ameriku, kas ietver Ziemeļameriku un Dienvidameriku. Arī raksta Amerika vēl nav ;-)) Dainis 19:39, 8 decembrī, 2006 (UTC)

Jā, kāpēc ne?--Daarznieks 20:03, 8 decembrī, 2006 (UTC)
Novērsu anonīmi veiktu izmaiņu, kas padarīja Ziemeļameriku un Dienvidameriku par vienu kontinentu - Ameriku. Uzskats par šādu kontinentu tiešām pastāv, taču tas nav valdošais uzskats. Šie atšķirīgie uzskati tiek plašāk izskaidroti atsevišķos Vikipēdijas rakstos. --Daarznieks 19:26, 17 decembrī, 2006 (UTC)
Novērsu Lietotājs:Mrom izmaiņu, kas Āfriku arī pievienoja pie pasaules daļām. Iemesls: šādā gadījumā Āfrika veidnē atkārtojas divreiz. Jebkurš kontinents vienlaikus ir arī pasaules daļa, taču veidnē kā pasaules daļas atainotas tikai tās pasaules daļas, kas nav kontinenti. --Daarznieks 17:04, 19 decembrī, 2006 (UTC)

Savulaik Ilustrētajā Zinātnē (šķiet, pērnā gada vasarā) bija raksts par "Pangaea Ultima". Tur gan nosaukums bija norādīts kā "Pēdējā Pangeja", nevis "Pangeja Ultima". --SpeedKing (runāt) 11:02, 11 jūlijā, 2008 (UTC)

Sadaļā "Vēsturiskie kontinenti" ir saite uz rakstu par Kongo kratonu, sarkanā saite uz Kalahari, bet nav saites uz citiem kratoniem, piemēram, Kalahari kratonu. Vai šai veidnē nevajadzētu precizēt sarkanās saites (vai vismaz pārtaisīt par attiecīgiem redirektiem) un salikt vairāk saites no šī saraksta? Es pats par šo tēmu zinu stipri maz, lai nesadarītu muļķības. :) Plus, vajadzētu sakārtot pēc alfabēta. --Jūzeris 08:06, 7 augustā, 2008 (UTC)