Veidnes diskusija:Pieteikums vērtīgam rakstam

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vajadzētu automātisko datumu uztaisīt tādu, lai tas paliktu nemainīgs no veidnes ievietošanas brīža. Pašlaik tas mainās ik reizi, kad kāds rediģē lapu. --GreenZeb (diskusija) 16:18, 6 aprīlī, 2010 (UTC)

Jaunā versija[labot pirmkodu]

Cerams, ka pārāk pastulbi neiznāca... Vēlme bija padarīt vienkāršāku balsojumu, bet laikam ar tiem Nr. viss sanāca pretēji. --GreenZeb (diskusija) 00:13, 10 aprīlī, 2010 (UTC)

Virsraksts[labot pirmkodu]

Kāpēc šis ģeniālais veidojums spiežot uz [izmainīt šo sadaļu] pie kandidāta nosaukuma balsošanas lapā noved pie šīs veidnes rediģēšanas ? ~~Xil (saruna) 22:20, 19 jūnijā, 2010 (UTC)

Arī tikko pamanīju šo joku. Nodomāju jau, ka vainīgi nesenie javaskriptu papildinājumi. Manuprāt, sadaļas nosaukums jāraksta ar roku, nevis automātiski. --ScAvenger 18:35, 28 jūnijā, 2010 (UTC)
Jā, manuprāt vienkāršāk ir ierakstīt ar roku (var palasīt šeit). Principā var izveidot vēl vienu veidni, kas jāiekļauj ar "subst:" prefiksu un kura izsauc šo veidni (līdzīgi kā veidnes {{dzēst+}} un {{dzēst}}), bet nedomāju, ka tas ir tā vērts. Vēl ir tāda komanda __NOEDITSECTION__, bet tā paslēps visus sadaļas izmainīšanas linkus, kas arī neder. --Marozols 01:55, 3 augustā, 2010 (UTC)
Jā, nekā citādi nevar tam tekstam iestāstīt, ka viņš neatrodas veidnē. Vienīgais man liekas, ka es en.wiki vienā virsrakstā redzēju kautkādu funciju (līdzīgu subst:), nodomāju, ka varbūt tā ir paredzēta šim gadījumam, bet toreiz neapskatījos, kas tas ir un tagad nevaru atcerēties kur tas bija ~~Xil (saruna) 02:56, 3 augustā, 2010 (UTC)
Risinājumu neatradu, toties tagad tiek mainīta pareizā lapa, atstāšu pagaidām kā ir ~~Xil (saruna) 03:32, 3 augustā, 2010 (UTC)

Es ņifiga nesajēdzu šeit rakstīto, bet varbūt tas ir tas, kas mums vajadzīgs (balsojot aiziet uz pareizo lapu un sadaļu). Vai arī šitas.--FRK (runas/darbi) 10:56, 1 septembrī, 2010 (UTC)

Izveidoju, lai automātiski rādās trešās pakāpas apakšvirsraksts, bet bez saites izmainīt šo lapu (lai cilvēki neuzspiestu un nenokļūtu veidnē). Lapu var izmainīt turpat augšā pie sadaļas kandidāti. --GreenZeb — 2011. gada 9. jūnijā, plkst. 17.18 (UTC +3)