Veidnes diskusija:Tenisista infokaste

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai "Karjeras rekords:" nebūtu jāpārsauc? Tas taču apzīmē uzvarētās-zaudētās spēles ATP(?) turnīros? Kādam nav kāds ieteikums? Varētu būt "ATP turnīros:" --Papuass 11:22, 6 oktobrī, 2007 (UTC)

Es par to jau biju aizdomājies, bet šo veidni plānots izmantot, atspoguļojot arī WTA spēlētāju biogrāfiju! Tāpēc, nezinu... Vai varbūt vajag taisīt atsevišķas veidnes ATP un WTA spēlētājiem (kaut gan oriģinālam [1] tā nav)?

Ierosinu veidnē mainīt vārdu Rezidence uz Dzīvesvieta. --Feens 21:57, 13 novembrī, 2008 (UTC)

@Papuass: Konstatēju, ka veidnē esi automatizējis singlesrecord un doublesrecord aizpildi no Vikidatiem. To gan es atklāju rakstot kādu 10. rakstu, tāpēc veidnes doc veicu labojumu, lai nākamais to uz reiz redzētu. Mana pieredze rāda, ka droši var automatizēt šādas pozīcijas: height, weight, turnedpro, retired, careerprizemoney. Arī attēlu iegūstu automātiski, tikai caption jāpielabo, jo vikidati tikai retos gadījumos dod gadu. Pozīcija country arī iegūstama automātiski, tikai neizdevās pievienot karodziņu. Vēl ir vairākas idejas, bet tur vajadzīga garāka saruna. Piemēri: Treisija Ostina, Aranča Sančesa-Vikario, Pema Šraivere u c. -- Ludis21345 (diskusija) 2021. gada 2. oktobris, plkst. 20.02 (EEST)[atbildēt]