Vikipēdija:Balsošana/Attēlu dzēšanas veidnes

Vikipēdijas lapa


BALSOJUMS BEIDZIES!!!
šajā balsojumā vairs nevar piedalīties


Attēlu dzēšanas veidņu dzēšana[labot pirmkodu]

Vai vajadzētu dzēst attēlu dzēšanas veidnes (Attēls-dzēst, Dzēst attēlu un Ifd), aizvietojot tās ar veidni "Dzēst"?

(Balsojuma sākums: 2008. gada 21. februāra plkst. 22:46; balsojuma beigas: 2008. gada 6. marta plkst. 22:46.)

Piekrītu:

Noraidu:

Atturos:

Komentāri[labot pirmkodu]

Es arī sākumā domāju (arī te), ka visām dzēšanām varētu iztikt ar vienu veidni, bet šobrīd kategorija:lapas, kas izvirzītas dzēšanai ir ļoti nepārskatāma, jo tur ir ļoti daudz dzēšamo attēlu. Toreiz nebiju domājis, ka varētu parādīties tik daudz dzēšamu attēlu. -Yyy 16:49, 24 februārī, 2008 (UTC)

Varbūt vajag ieviest sistēmu kā angļi dara, veidojot kategorijas pēc izvirzīšanas datuma? Viņiem bildes un rakstus dzēš bots. --Papuass 16:51, 24 februārī, 2008 (UTC)
Jā, tas būtu OK, tikai ja katrai dienai būs sava kategorija (diena, kad vismaz viens objekts ir izvirzīts dzēšanai), tad to kategoriju var būt daudz. Kautkādā veidā būs jāmodificē dzēšanas veidni, lai izveido to kategoriju automātiski. Tās kategorijas automātiska pievienošana dzēšamo lapu kategorijai būs problemātiska (nav ne jausmas, kā to varētu izdarīt automātiski)(ja tas nebūs automātiski, tā būs papildu ķēpa, kuru bieži aizmirsīs izdarīt). -Yyy 17:01, 24 februārī, 2008 (UTC)
Drīzāk katram mēnesim sava kategorija. Ja divu mēnešu laikā neviens neiebilst, lapu vai attēlu dzēš. --SpeedKing 17:07, 24 februārī, 2008 (UTC)
Jā, tas būtu reālāk. Kategorijas varēs izveidot jau laicīgi (jo to nebūs pārāk daudz) un veidnei kautkur būs jāieliek {{CURRENTMONTH}}(04). Vienīgi jāpanāk, lai ieliekot to veidni šo parametru pārkonvertētu par tekstu, citādāk dzēšamie raksti ceļos līdzi laikam, uz jaunākajām kategorijām. Ja nav paradzēts kategorizēt automātiski, tad var lietot esošo veidni, bet būs papildus jāliek klāt tās kategorijas (ko neviens negribēs darīt). -Yyy 17:17, 24 februārī, 2008 (UTC)
Lielum lielā daļa no pašlaik dzēšanai izvirzītajiem attēliem ir viennozīmīgi izdzēšami, netērējot laiku ar diskutēšanu (gadiem ilgi stāv neizmantoti vai arī ir pieejami Commons). Godīgi sakot, sākumā mēģināju tos dzēst uzreiz, bet nu vairs netieku galā :) Kategorijās varētu ievietot tikai tos attēlus un rakstus, par kuru dzēšanas lietderīgumu ir kādas šaubas. Tā kā tādu ir relatīvi nedaudz, varētu iztikt arī ar "manuālajām" kategorijām. Automātiski, protams, būtu labāk. Vispār tas attiecas arī uz attēliem un rakstiem ar autortiesību problēmām. --ScAvenger 17:45, 24 februārī, 2008 (UTC)
Objektus, kas ir vecāki par 1,5-2 mēnešiem jau es arī lielākoties dzēšu uzreiz, bet šodien, kad paskatījos, tur liela daļa nebija pat nedēļu veci. -Yyy 18:17, 24 februārī, 2008 (UTC)
Ne visi ir admini ar dzēšanas pogām :) --Papuass 18:19, 24 februārī, 2008 (UTC)
Varbūt var tā, ka bots gan uzliek {{dzēst|februāra|2008}} (kas pievieno kategorijai "Dzēšanai izvirzītie raksti kopš 2008. gada februāra"), gan arī pēc tam izdzēš? Bet tādus rakstus un attēlus, kur nevajag diskusiju, pievieno kategorijai "Steidzamai dzēšanai izvirzītie raksti", kur visu dzēš ik pēc nedēļas. --SpeedKing 18:40, 24 februārī, 2008 (UTC)
Varbūt labāk būtu lietot dzēšanas veidni kā līdz šim (bez parametriem), bet robots lai šķiro pa kategorijām pēc hronoloģijas datiem. Dzēšana parasti nekur nav pilnībā automatizēta un tā nav saražģīta, sarežģītāk ir identificēt dzēšamos rakstus. -Yyy 19:39, 24 februārī, 2008 (UTC)
Piekrītu, dzēst ar robotu būtu tomēr pārāk nehumāni :) --ScAvenger 20:35, 24 februārī, 2008 (UTC)