Vikipēdija:Balsošana/Iglali

Vikipēdijas lapa


BALSOJUMS BEIDZIES!!!
šajā balsojumā vairs nevar piedalīties


Ievadinformācija par Iglali komplekss atrodama Vikipēdijas lietotātja:Iglali houmlistes ievada atvērumā zem rubrikas (pogas): "mana diskusija" .

Tur varam izprast tehniski to,ka latviešiem nudien nav vietas jeb Interneta portāla,kurā varētu publicēt uzkrātās dzīves atziņas, kas daudzos gadījumos ir pat svarīgākas par enciklopēdiju datiem.

Vikipēdija,protams, ir pozitīvs piemērs tam,kā rīkoties ar e-instrumentu priekšrocībām.Kaut gan arī neizslēdzu to,ka Vikipēdija ir tikai dažu priviliģētu aprindu un elitāru grupu instruments sava viedokļa paušanai.

Pēdējā teikumā izteikto apliecina tas, ka Vikipēdijai kā Brīvai Enciklopēdijai nav izveidota un arī nekas netiek darīts šai virzienā,lai izveidotu parauga moduļus, t.i., kādiem tekstiem konkrēti ir jābūt atbilstoši paraugfrāzēm,acīmredzot,e-publikācijas svītrošanu nosaka cenzūra.

Atvainojiet,ka esmu izteicis patiesas šaubas te par to,ka Vikipēdija nemaz nav t.s. Brīvā Enciklopēdija, kaut gan Interneta portāla atvērums uz to norāda,jo ... viss liecina par to, ka tā ir Slepeno Dienestu Apvienības emuārs jeb cionisma diensgrāmata .

Redziet nu,cik slikti es,Aivars Kažis Jura d. (1957.g.,+371 63498296) par Jums, Vikipēdija / Brīvā enciklopēdija , te domāju un rakstu savu attieksmi un konsekvences stāstu, taču esmu darījis nos savas puses maksimāli visu,lai paustu savu attieksmi,dodot iglali-publikācijas.

P.s.

Jā, pat datumu = pulksteņa autentisku rādījuma laiku pie Jums portālā nav iespējams noregulēt,rāda +3stundu starpību.

Jautājums :

Pēc cik gadiem Man būtu pie Jums ,Vikipēdija / Brīvā enciklopēdija, jāiegriežas, kad Jūs būsiet palikusi vairāk nopietna, jā, -tik neatsaucieties uz tiem no angļu u.c. svešvalodām tulkojamajiem tekstiem un visa veida protokoliem,kas totāli visu nosakot, -jo ...vēl tak pašiem latvju e-speciālistiem (-tēm) vēl ir tā galva uz pleciem,lai izprastu,ko priekš Latvijas vajag.

/4.04.2008.~14:30/


iglali 11:43, 4 aprīlī, 2008 (UTC)

Pirmkārt, pašlaik raksts ir par jums, nevis par kaut kādu kompleksu. Otrkārt, Iglali komplekss neatbilst pieminēšanas kritērijiem. --SpeedKing (runāt) 12:02, 4 aprīlī, 2008 (UTC)
Treškārt - psihiska rakstura problēmu gadījumā vēlams meklēt profesionāļu palīdzību, nevis izvirst interneta plašumos ar saviem murgiem. --Krishjaanis 12:12, 4 aprīlī, 2008 (UTC)

Viss tas ir tipisks oriģinālpētījums un vieta tam ir labākajā gadījumā kādā personīgajā blogā. Pulksteni ieregulēt var, nospiežot uz "manas izvēles" pašā lapas augšā - tur būs datuma un laika iestādīšana. Pārējo nekomentēšu. --ScAvenger 12:52, 4 aprīlī, 2008 (UTC)

Vikipēdija ir paredzēta, lai apkopotu informāciju no jau publicētiem avotiem, no kā izriet, ka savas teorijas te nav pieņemts publicēt. Un šādi noteikumi pastāv tieši tāpēc, lai Vikipēdija būtu nopietna un tajā teiktajam lasītājs varētu ticēt. Ir noteikumi, kas tiek piemēroti visās Vikipēdijās, tikai šeit nav iztulkoti, lai varētu tomēr iepazīties ar šiem noteikumiem, tiek dotas saites uz citu valodu vikipēdijām, ja negribās ar tiem iepazīties, tad jāatceras, ka likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības par tā neievērošanu. ~~Xil * 15:44, 4 aprīlī, 2008 (UTC)

Balsošana beigusies, raksts jādzēš. --SpeedKing (runāt) 17:12, 3 maijā, 2008 (UTC)