Vikipēdija:Balsošana/Par Latvijas pārstāvi Wikimedia Summit 2020

Vikipēdijas lapa
Par Wikimedians of Latvia dalībnieku grupas pārstāvja izvēli Wikimedia Summit 2020 konferencē Berlīnē, Vācijā.

Ierosinātājs: Papuass.

(Sākuma termiņš: 2019. gada 2. decembris plkst. 16.20; beigu termiņš: 2019. gada 14. decembris plkst. 16.20).

Balsošanas noteikumi[labot pirmkodu]

Pirms balsošanas lūgums izlasīt balsošanas noteikumus!

2019. gada 3.—5. aprīlī Berlīnē, Vācijā, notiks ikgadējā Wikimedia filiāļu (nodaļas un dalībnieku grupas) konference. Mēs kā Wikimedians of Latvia esam ielūgti apmeklēt šo pasākumu — vienai personai ir apmaksāti ceļa izdevumi un uzturēšanās. Dalībniekam konferencei jāreģistrējas līdz 16. decembrim.

Konferences centrālā tēma būs Wikimedia kustības stratēģijas process. Dalībniekam vēlams būt kompetentam par to izteikties.

Izvēlētā kandidāta pienākumos pēc konferences apmeklējuma ir brīvā formā (rakstiski) atskaitīties kopienai par konferencē apgūto un uzzināto, publicējot ziņojumu. Vēlams pēc tam iespaidos dalīties arī klātienes sanāksmē.

Kandidāti sevi sarakstam drīkst pievienot paši.

Balsojums[labot pirmkodu]

Kandidāti[labot pirmkodu]


Papuass[labot pirmkodu]

Komentārs: Nepieteicos ātrāk, jo nav vēlmes aizņemt vietu, ja iegūt pieredzi var doties arī kāds cits (tas nenotika, neviens nepieteicās). Esmu gatavs paust kopienas viedokli stratēģijas procesā, kas būs galvenā nodarbe šajā pasākumā. Jaunas lietas apgūt droši vien nesanāks, kā tas būtu mazāk pieredzējušam dalībniekam.

+ Atbalstu

  1. --Biafra (diskusija) 2019. gada 13. decembris, plkst. 09.18 (EET)[atbildēt]
  2. --Edgars2007 (diskusija) 2019. gada 14. decembris, plkst. 09.32 (EET)[atbildēt]
  3. --DJ EV (diskusija) 2019. gada 14. decembris, plkst. 16.03 (EET)[atbildēt]
  4. Pievieno balsi šeit

Pārstāvis nav jāsūta[labot pirmkodu]

Komentārs: Šādu variantu arī būtu vērtīgi apsvērt, jo mūsu pārstāvja ieguvumi un devums var nešķist pietiekami nozīmīgs.

+ Atbalstu

  1. Pievieno balsi šeit

Komentāri[labot pirmkodu]

Ko īsti nozīmē "Dalībniekam vēlams būt kompetentam par to (stratēģijas procesu) izteikties"? Būtībā tas šoreiz iekļauj tikai dalībniekus ar iepriekšēju pieredzi starptautiskos pasākumos, taču tā kā mūsu kopiena ir maza, tad būtībā derētu jebkurš, kurš ir lasījis stratēģijas darba grupu rekomendācijas (pietiek ar 3-4 grupām) un spēj komentēt to, kā tas attiecas uz mums. Jāspēj komunicēt angļu valodā, pasākumā nebūs prezentācijas, pamatā grupu darbs. --Papuass (diskusija) 2019. gada 2. decembris, plkst. 16.27 (EET)[atbildēt]