Vikipēdija:Balsošana/System32

Vikipēdijas lapa


BALSOJUMS BEIDZIES!!!
šajā balsojumā vairs nevar piedalīties


Nekur neredzu nekādu problēmu, lai dzēstu system32 rakstu, nu, bet dariet, kā paši uzskatat par vajadzību, lai redz Jūsu līkrocību!

Pirmkārt, diskusiju lapās jāparakstās ar četrām tildēm (~~~~). Otrkārt, pašlaik raksts ir pārāk īss, nav neitrāls un rakstīts no lapas redakcijas skatpunkta. Raksts ir vai nu jāuzlabo, lai atbilstu standartiem, vai arī jādzēš. --SpeedKing 15:37, 29 decembrī, 2007 (UTC)
Diemžēl atkal kārtējais konflikts... ar neiztrūkstošo lamāšanos :( Vai tomēr nebūtu labāk vispirms izlasīt pamācību? Cita starpā tur ir skaidri teikts: ...aicinām autorus atturēties no rakstīšanas par sevi vai saviem sasniegumiem, jo tas ir interešu konflikts. Ja tu esi paveicis kaut ko nozīmīgu, galu galā kāds cits par to uzrakstīs. Var palasīt arī neseno iepriekšējo diskusiju - ceru gan, ka līdz tādām batālijām nenonāksim :) Liekas, tikko uzsāktais System32 projekts ir visai grūti uzskatāms par nozīmīgu (pat par Boot.lv vai Datuvi mums te diemžēl vēl nav rakstu). Ja nu tomēr ir liela vēlme pacelt reitingus (pats System32 gan pie sevis aizliedz reklamēties - sk. iekšējās kārtības 5. punktu), tad jāsaprot, ka rakstam jābūt enciklopēdiskam, bez patētiskām frāzēm par latviešu tautas apskaidrošanu un tamlīdzīgā stilā. Nav obligāti jābūt garam rakstam, var uzrakstīt aizmetņa tipa lapu (paraugus var apskatīt šeit). Un novēlu būt drusku tolerantākiem gan šeit, gan savā portālā (paskatījos rakstu par rezistoriem - es neriskētu to komentēt...). --ScAvenger 16:45, 29 decembrī, 2007 (UTC)


Izmainīju System32 lapu... kā izskatās? --Ezis200 17:12, 29 decembrī, 2007 (UTC)

P.S. Respect! :) --Ezis200 17:14, 29 decembrī, 2007 (UTC)

Labi, to tagad varētu uzskatīt par enciklopēdisku aizmetni un atstāt Vikipēdijā. Vienīgi apgalvojums par vadošo lomu pagaidām nu nemaz nav pamatots, bet lai nu veicas! --ScAvenger 17:59, 29 decembrī, 2007 (UTC)

Tā kā "vadošais" portāls ir, kā izskatās, beidzis darbību, vajadzētu dzēst. Sk. arī diskusiju. --ScAvenger 13:33, 4 oktobrī, 2008 (UTC)