Vikipēdija:Joki/Alus iznīcinātāji

Vikipēdijas lapa

Alus Iznīcinātāji[labot pirmkodu]

Alus Iznīcinātāji ir bezpeļņas organizācija, kas nodarbojas ar alus petērēšanu.

Organizācijas dibinātāji ir Kalvis (iesauka - alus) un Krišjānis (iesauka - kriš). Dibināšanas datums ir 2008. gada 14 septembris, vieta - Valmierā starp ZET un Super Netto atrodamajiem dārziņiem. Organizācijā tiek risinātas tādas globālas problēmas, kā labākā, lētākā, garšīgākā alus noteikšana un sanākšanu organizēšana. Sanākšanas reizēs tiek asi diskutēts par visdažādākajām globālajām tēmām, gatavots ēst (piem. alus pankūkas) un kā arī patērēts neaptverams daudzums alus.

Visi organizācijas dalībnieki ir atpazīstami ar to, ka vņi ir zolīdi un laipni, kā arī ballēties gribētāji. Jebkurš no organizācijas biedriem ienīst EMO, jo visi dalībnieki ir jautri un atraktīvi!

Organizācijas biedram Mairim (iesauka - žiguļa jātnieks)tika jautāts, kāpēc viņam patīk darboties organizācijā, uz ko viņš atbildēja: bērnībā ēdu daudz veļas mazgājamo pulveri, taču tas palika aizvien sausāks un grūtāk norijams, tāpēc vajadzēja kaut kā noskalot!

Organizācija ļoti lepojas ar saviem biedriem, ballītēm, un to, ka tā savu dalībnieku Dairi (iesauka - mincīc) atturēja no džina patērēšanas.



Nākotne


Organizācija plāno izveidot savas filiāles visā Latvijā, kā arī ārpus Latvijas robežām, visā pasaulē. Vēl tiek plānots pašiem sava alus darītava, kurā raudzētu alu priekš organizācijas darbiniekiem un vairumtirdzniecībai.



Apbalvojumi


Par 2008. gada labāko iznīcinātāju svinīgā ceremonijā skolas dārziņos, tika apbalvots Ralfs (iesauka - konservs) Par labāko alus dziesmu - DJ Dairis - alus