Vikipēdija:Paziņojumi par kļūdām/Galvene

Vikipēdijas lapa

Lai paziņotu par kļūdu kādā lapā, spied šeit (laukā "Lapas nosaukums" ievadi tās lapas nosaukumu, kurā esi pamanījis kļūdu).

Šī nav vieta, kur ziņot par informācijas trūkumu. Lapas vari papildināt arī Tu pats.


Šajā lapā Tu atradīsi Vikipēdijas lasītāju ievietotos paziņojumus par lapās un attēlos atrastajām kļūdām. Par kļūdu vari paziņot arī jebkuras lapas diskusiju lapā. Saiti uz diskusiju lapu vari atrast jebkuras lapas augšdaļā — "Diskusija". Diskusijās vari izteikt arī savus komentārus par lapu, ieteikumus lapas uzlabošanai u.t.t.

Paziņot par kļūdu vari, jebkuras lapas kreisajā pusē nospiežot pogu "Paziņot par kļūdu". Lūgums formu aizpildīt pēc iespējas detalizētāk. Ja Tev ir pieejami informācijas avoti (mājaslapa, grāmata, žurnāls u.c.), lūgums norādīt arī tos, tas palīdzēs ātrāk labot šo kļūdu.

Ja biji aizpildījis formas paziņojumu par kļūdu, bet neatrodi to šajā lapā, tad visticamāk uz to jau ticis atbildēts un labojumi (ja tādus izdarīt ir bijis pamats) ir tikuši veikti. Izlabotās kļūdas nonāk arhīvā, arhīvā nonāk arī paziņojumi, uz kuriem nav atbildēts vairāk nekā divu mēnešu laikā. Sīkas kļūdas (kļūda garumzīmē, aizmirsts komats) vieglāk ir izlabot pašam. Skaties šo pamācības lapu, lai uzzinātu, kā to izdarīt.