Vikipēdijas diskusija:Attēlu autortiesības

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Uzlabojumi[labot pirmkodu]

@ScAvenger: domājams, ka šī lapa būtu nedaudz jāpārtaisa. Būtu jāuzraksta puslīdz vienkārši, tā lai jauniņajiem ir skaidrs, ko drīkst un ko ne, kāpēc nedrīkst ņemt no neta uz haļavu ņemtus attēlus un tādā garā. Varbūt arī tam jāvelta atsevišķa lapa. Un tad linku (un kopsavilkuma versiju) ielikt šeit un šeit. Man pašam prāts pašlaik nenesas uz prātīgu darbošanos šeit :) --FRK (diskusija) 16:22, 10 maijā, 2015 (EEST)

Tā lapa te jau septiņus gadus stāv iesākta un pamesta :) Principā attēlu augšupielādes lapā ir jau viss pateikts un tā vai tā tauta to mēdz ignorēt... Es mēģināšu uztaisīt šeit kādu sakarīgāku kopsavilkumu. --ScAvenger (diskusija) 17:39, 10 maijā, 2015 (EEST)
Tad būtu labi kaut kādā proporcijā nodublēt augšupielādes lapas info šeit, domājams. Ja ignorē tur, tad iespējams tomēr pēc mūsu brīdinājuma izteikšanas, ka dzēsīsim, tomēr izlasīs labāk un ievēros turpmāk. Nu kaut kā tā. Gan jau ka es te sagvelzu kaut ko nesaprotamu (kā jau parasti es to mēdzu darīt :D), bet cerams, ka vismaz domas virzienu saprati. --FRK (diskusija) 20:36, 10 maijā, 2015 (EEST)
Pārtaisīju, kā nu mācēdams :) Nezinu, vai tomēr nebūs pārāk sarežģīti... --ScAvenger (diskusija) 14:49, 11 maijā, 2015 (EEST)
Paldies :) Es vēlāk pielikšu kaut kādus vizuālos elementus, kur visu esenci salikt. --FRK (diskusija) 15:27, 11 maijā, 2015 (EEST)
šis tāds foršs grafiks. --FRK (diskusija) 19:13, 11 maijā, 2015 (EEST)