Vikipēdijas diskusija:Centrālās un Austrumeiropas pavasaris 2015

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Tēmu loks[labot pirmkodu]

@Papuass: kā tur ir? Es saprotu, ka tas tēmu loks neaprobežojas ar tiem CEE lapā publicētajiem sarakstiem, bet vai reāli var rakstīt par jebko? T.i., es varētu konkursā piedalīties ar desmitās šķiras Igaunijas hokejistu rakstiem? Es, protams, pārspīlēju, bet tas, lai saprastu, kādus rakstus es domāju. Jā, ir žūrija (kas, starp citu, būs žūrijā?) un tādā garā, bet... Es gan neplānoju tādā veidā piedalīties, es vienkārši gribēju uzzināt (varbūt kādu citu interesentu tas interesē). --FRK (diskusija) 10:46, 18 februārī, 2015 (EET)

Ierobežots netiks, saraksts ir rekomendācija, bet par tiem hokejistiem gari raksti nesanāks, plika infokaste un 3 teikumi :) Ir doma, ka vērtēs arī apjomu un kvalitāti. Par žūriju/kritērijiem vēl nav spriests. --Papuass (diskusija) 12:16, 18 februārī, 2015 (EET)
Esmu paplašinājis sarakstu, vēl jāpiestrādā pie kultūras sadaļas. Ja kāds vēl vēlas, droši var pieķerties. --Papuass (diskusija) 22:58, 9 martā, 2015 (EET)
Vari kaut ko no manējā paņemt, pie kura es arī vēl plānoju piestrādāt. --FRK (diskusija) 23:11, 9 martā, 2015 (EET)

Starp citu[labot pirmkodu]

Starp citu, čehi to ir nedaudz savienojuši ar izgl. programmu. Tā vismaz izskatās pēc pirmā acu uzmetiena. --FRK (diskusija) 17:29, 14 jūnijā, 2015 (EEST)