Vikipēdijas diskusija:Pēdējo izmaiņu pārbaude

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pieejamība[labot pirmkodu]

Ar šo sarakstu vajadzētu tikt galā regulāri. Man izskatās, ka pēdējo izmaiņu lapā vecākus labojumus par 30 dienām nevar dabūt. Cik paskatījos, tur ir arī diezgan daudz atceļamu labojumu. Ir arī admini, kuri slinko ar "pārbaudīts" nospiešanu, lai arī izmaiņa ir atcelta/papildināta. --Papuass (diskusija) 11:47, 5 janvārī, 2015 (EET)

Es tapēc ik pēc laika (t.i., reizi mēnesi) veicu to tīrīšanu (pagaidām gan tikai 1,5 reizi ir sanācis). Par slinkošanu - es jau te teicu: Vikipēdija:Kopienas portāls/Arhīvs30#Izmaiņu pārbaude. --FRK (diskusija) 11:49, 5 janvārī, 2015 (EET)
Galvenais ir tos vecākos labojumus pārbaudīt. Un lai nav tik liels saraksts, jāatzīmē tie n-tie viena lietotāja pēc kārtas veiktie labojumi kādā lapā. --FRK (diskusija) 11:50, 5 janvārī, 2015 (EET)

Es te sāku kaut ko pārbaudīt. Laikam būs jāvadās pēc taktikas — kur ir pārāk daudz labojumu (tas vairāk attiecināms uz visādiem bioloģijas rakstiem), to atstājam nepārbaudītu - gan jau būs ok. Citādi tiek laiks šķiests vējā. Bet vispār Gaujmalniekam bija taisnība - īsti mēs to nespējam uzturēt. --FRK (diskusija) 19:13, 30 janvārī, 2015 (EET)