Vikipēdijas diskusija:Raksti ar visvairāk starpviki pēc tēmas

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

@Treisijs: būtu forši uztaisīt sarakstu ar īsākajiem valstu rakstiem (Category:Countries by continent). Es, protams, nesolu, ka tagad celšu visu rakstu līmeni, bet pa bišķiņai jau būtu jāpapildina. Valstis tomēr laikam ir viens no svarīgākajiem rakstu tematiem jebkurā enciklopēdijā, bet mums daudzām valstīm raksti ir vienkārši nožēlojami, piemēram, šis. Es pats sev uztaisītu, bet rīks nav pieejams :( --FRK (diskusija) 21:35, 17 oktobrī, 2014 (EEST)

Pašlaik tas tehniski nav iespējams, jo nu jau kādus divus mēnešus rakstu garumi nerādās. Kaut kas kaut kur ir pamainīts, un man pieejamā programma nestrādā (es jau šo stāstīju, kad kāpām augšā pie Durbes pils). Es pats strādāju ar veciem datiem. --Treisijs (diskusija) 23:39, 18 oktobrī, 2014 (EEST)
Nu skaidrs. Vot kāda neveiksmīga sagadīšanās — kad man savajadzējās, nekas nestrādā (vēl pirms pāris dienām šis strādāja) :D Atgādināšu, ka solījies kodu atsūtīt (vari uz draugiem). P.S. Es par Tukuma rakstiem neesmu aizmirsis :) Būs laiks, būs devums --FRK (diskusija) 23:46, 18 oktobrī, 2014 (EEST)