Vikipēdijas diskusija:Rakstu uzlabošana/Balsošana

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Gribu pievienot jaunu kandidātu - maize, bet nevaru saprast, pie kuras sadaļas lai šo ķibinu klāt.--Treisijs 12:25, 6 augustā, 2010 (UTC)

Pie pasaules valstīm... Bet ja nopietni, tad pašlaik vissakarīgākais ir pie galvenā mēneša uzl. raksta.--FRK (runas/darbi) 12:28, 6 augustā, 2010 (UTC)

Piedāvājums pārveidot šo lapu[labot pirmkodu]

Vai neviens nesitīs, ja es šonakt pēc rakstu nomainīšanas pārtaisīšu šo lapu no "balsošanas" par "ieteikumiem" ? Plāns ir tāds - cilvēks, kas grib, lai kādu rakstu uzlabo, ņem un uzraksta tā nosaukumu un vēlams īsu komentāru kāpēc, un tad pārējie var komentēt un balsot vai vajag vai nevajag. Jo šajā lapā ne rīta, ne vakara nevar saprast - formatējums ir nesaprotams, dažas tēmas ir izlaistas, pusei rakstu ir viena vai neviena balss, nav skaidrs kāda ir motivācija (kāpēc tieši šis raksts jāuzlabo) un dažiem vispār nav kur savas idejas likt.~~Xil (saruna) 17:06, 31 augustā, 2010 (UTC)

+ Atbalstu. Vispār šomēnes balsošanā iesaistījās vairāk cilvēku nekā jebkad. --GreenZeb (diskusija) 17:10, 31 augustā, 2010 (UTC)
Es izveidoju jaunu lapu Vikipēdija:Rakstu uzlabošana/Ieteikumi. Ko darīt ar šo lapu ? Saglabāt, kaut kā pārveidot vai dzēst ? ~~Xil (saruna) 01:33, 1 septembrī, 2010 (UTC)