Dalībnieces diskusija:Xamka/My ERP

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

RTU studiju programmas un kursa darba ietvaros, kura uzdevums ir "izveidot lapu Wikipēdijā par ERP sistēmām", mēģinu izprast lapas izveides pamatprincipus, kā arī palēnām ievietot informāciju lapā. Labākā studenta lapa tiks izvēlēta publicēšanai.

Diezgan īpatna vikipēdijas resursu izmantošana. Bet lai nu būtu. Tikai jābrīdina, ka vikipēdija ir kolektīvs pasākums, un jebkurā brīdī jebkurš no vikipēdistiem ir tiesīgs veikt labojumus jūsu darbā, ja uzskata to par nepieciešamu. Kā arī Jūs varat prasīt padomus un veikt savus labojumus vikipēdijas lapās. Un tīri tehniski - vairāk izmantojiet "Preview" pogu sava darba rezultāta apskatei. Saglabāšana pēc katra labojuma izdarīšanas lieki piesārņo vikipēdijas hronoloģiju. Veiksmi darbā (kaut arī šaubos par šāda konkursa tipa pasākuma lietderību). --Kikos 09:11, 10 februārī, 2009 (UTC)
Turpinu informācijas pievienošanu, studiju darba ietvaros.Xamka
:::Rakstā veiktas nozīmīgas izmaiņas ar RTU profesora Jāņa Grabja palīdzību un koriģēšanu (pirmais lielais labojums). Xamka
::::otrais lielais labojums -> pievienota nodaļa "ERP sistēmu ieviešana";mainīta iepriekšizveidotā sadaļa "Skat.arī" uz "Citas uzņēmumu sistēmas". Veiktas nelielas pārējā teksta nepilnību koriģēšanaViktorija Raizina 20:38, 17 aprīlī, 2009 (UTC)