Dalībnieka diskusija:Ab1965

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Ab1965. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

Derētu ņemt vērā tehniskos tagus, nevis vienkārši tos izdzēst - tas jau raksta kvalitātei nelīdzēs. Ja ir kādas problēmas, var jautāt raksta diskusijā vai šeit. Veiksmi darbā! --ScAvenger 20:11, 28 septembrī, 2010 (UTC)

... es jau tikai mācos! Pirmā diena... :)) —Šo komentāru pievienoja Ab1965 (diskusijadevums).

Paldies par rakstiem! Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu , lai var zināt, kas raksta. --GreenZeb (diskusija) 21:15, 28 septembrī, 2010 (UTC)
Starp citu, rakstīšana par sevi un organizācijām kurās darojies tiek uzskatīta par nevēlamu interešu konfliktu. Nenāktu par ļaunu pielikt rakstiem neatkarīgas atsauces, lai zinātu, ka tie nav par tēmām, kas ivērojamas tikai tavā skatījumā (un mums būtu liels prieks, ja tu rakstītu arī par bioloģiju, nevis tikai par sevi) ~~Xil (saruna) 21:44, 28 septembrī, 2010 (UTC)
Vienam no rakstiem jau atkal bija noņemti tagi neko nelabojot, tāpēc paskaidrošu, ka `ievads` skaitās definīcija - tekninātā rakstā izceļ rakstā apskatīto tēmu (vēlams tā, ka sakrīt ar raksta nosaukumu) un uzraksta kas tas ir. Kategorijas pievieno lapas apakšā ar īpašu kodu, visu kategoriju saraksts ir pieejams šeit (būtu ļoti ieteicams izlasīt īso lietošanas pamācību - izvēlnē pa kreisi zem `palīdzība`) ~~Xil (saruna) 21:55, 28 septembrī, 2010 (UTC)

Sorry! Vakar mēģināju to darīt pirmo reizi. Par biogrāfisku rakstu - vienkārši krievu Wiki versijā tas ir, turklāt ar vienu otru neprecizitāti, bet latviski nebija. Tāpēc tas tapa. Bet ja tas neatbilst vadlīnijām, neiebildīšu, ja dzēsisiet. Par bioloģiju - iespēju robežās, kaut ko meģināšu papildināt...--Ab1965 18:06, 29 septembrī, 2010 (UTC)