Dalībnieka diskusija:Enders

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa


Esi sveicināts Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks, Enders. Esi sveicināts Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- 02:42, 13 janvārī, 2012 (UTC)

Raksta dzēšana[labot pirmkodu]

Sveiks, gribētos tev izpalīdzēt ar raksta veidošanu. Tātad tā raksta beigās vari pierakstīt, ka rasta saturu var brīvi izmantot pēc CC-BY-SA licences. Un vēl ieraksti te saiti uz rakstu, es pēc tam apskatīšu =) --Dark Eagle 22:01, 15 janvārī, 2012 (UTC)

Tekstam labāk būt šādam:

Teksts ir pieejams saskaņā ar Creative Commons Attribution/Share-Alike licenci. --Dark Eagle 22:02, 15 janvārī, 2012 (UTC)

Bet tas nav jādara šeit, bet gan tajā resursā, no kura ņēmāt. --FRK (runas/darbi) 22:03, 15 janvārī, 2012 (UTC)

Iepriekšējā diskusija[labot pirmkodu]

(no IP adreses diskusijas)

Labdien.

Īsti nav skaidrs, kāpēc tika dzēst saturs pēc nosaukuma "elektromobilis", kas tika parkopēts no ecoauto.lv ?

Pats rakstīju. Vai raktam jābūt unikālam?

paldies. ar cieņu Arturs —Šo komentāru pievienoja Enders (diskusijadevums).

Savu tekstu katrs pēc savas vēlēšanās var nodot brīvā sabiedrības lietošanā, tomēr, ja tas atrodams lapā, kur apakšā stāv © Copyright, tas vispirms tiek dzēsts un pretenzijas tiek pieņemtas pēc tam :) Kā mēs varējām zināt, ka Jūs to rakstījāt pats, nevis nokopējāt bez atļaujas? Turklāt jāpiezīmē, ka to tā vai tā jāpadara piemērotu enciklopēdijai — šeit jābūt enciklopēdiskam stilam, nevis izklaides lapas stilam; tāpat drukas kļūdu varēja būt mazāk. --ScAvenger 06:44, 15 janvārī, 2012 (UTC)


Cien. ScAvenger paldies par izskaidrojumu. Nākotnē būs daži raskti par jaunām automobiļu tehnoloģijām. Varbūt jums ir zināms kāds Vikipēdijas lietotājs, kam ir interese par auto tēmām un velmi uzņemties rakstu sagatavošanu atbilstoši enciklopēdijas stilam?
paldies.

ar cieņu Arturs --Enders

Padarīt tekstu enciklopēdisku nav grūti arī pašam. Jāizņem tādas frāzes kā Mazliet par vēsturi vai Kāda situācija ir elektromobiļu tirgū? un jāizlabo daudzās drukas kļūdas. Jāizlasa pamācība (saites ir sveiciena logā). Piemēram, nevar bez speciālas vajadzības likt atstarpes rindas sākumā, jo tad teksts tiek formatēts kā kods. Ja ir problēmas, droši var jautāt šeit. Par auto tēmām no aktīvajiem lietotājiem dažreiz mēdz rakstīt Baisulis, varbūt vēl kāds. Esošie raksti ir šeit. Veiksmi darbā! --ScAvenger 05:31, 16 janvārī, 2012 (UTC)