Dalībnieka diskusija:IeMVPKoledza

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks, IeMVPKoledza. Esi sveicināts Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 12:46, 17 aprīlī, 2014 (EEST)

Vai Jūs tiešām esat ielādēto attēlu autors? Bez tam nav Vikipēdijā nav pieņemts tekstus likt grafiskā veidā kopā ar attēliem; tam ir domātas infokastes. --ScAvenger (diskusija) 22:04, 23 aprīlī, 2014 (EEST)

Brīdinu, ka visi attēli tiks dzēsti atkārtoti, ja nebūs kādas nebūt atbildes. --ScAvenger (diskusija) 14:02, 15 maijā, 2014 (EEST)

Labdien,lūdzu nedzēst manis publicēto informāciju, man ir uzdots iestādes vadības uzdevums publicēt šajā vietnē informāciju par Valsts policijas koledžu.

Kāds pamats jums ir uzskatīt, ka neesmu augšuplādēto datņu autors?

Vai tiešām jūs esat fotografējis(-usi) šos attēlus? Attēls:Vpk vesture.jpg un Attēls:Rauls kviesitis.jpg. Par pārējiem nav iemesla apšaubīt. --Papuass (diskusija) 15:53, 15 maijā, 2014 (EEST)

Visi augšuplādētie attēli ir Valsts policijas koledžas vadības sagatavoti un nodoti man ar mērķi publicēt šajā vietnē, pats neesmu tos fotografējis, bet ir fotografējuši Valsts policijas koledžas darbinieki vadības uzdota uzdevuma ietvaros.

Tātad attēlu autoriem nav iebildumu pret attēlu brīvu publicēšanu un izmantošanu jebkuriem mērķiem? Attēls:Informacija vpk1.jpg gan nederēs — tā Vikipēdijā rakstus nav pieņemts noformēt; ir jāaizpilda tā saucamā infokaste, līdzīgi kā, piemēram, šeit. --ScAvenger (diskusija) 20:48, 15 maijā, 2014 (EEST)

Kā noskaidroju, tad darbiniekiem nav iebildumu foto publicēšanai, tāpēc, lūdzu atļaut publicēt manis augšuplādētos attēlus.