Dalībnieka diskusija:Kb10076

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Kb10076. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 2020. gada 31. maijs, plkst. 16.06 (EEST)[atbildēt]

Paldies, ka papildināt Vikipēdijas saturu! Caurskatīju un nedaudz palaboju Jūsu veidotos rakstus par gadiem. Šeit man būtu daži ieteikumi, lai nesanāktu tā, ka tulkojot no citām valodām, Jūs atveidojat ģeogrāfisku nosaukumu vai cilvēka vārdu un uzvārdu nepareizi:

- ja tulkojat no angļu valodas, ieskatieties, piemēram, krievu valodas variantā, kā cilvēka vārdu vai vietas nosaukumu atveidojuši tur. Pameklējiet Google pēc abiem variantiem, liela iespēja, ka atradīsiet viņa vārdu atveidotu arī latviski.

- var mēģināt uzminēt, kā aptuveni varētu skanēt cilvēka vārds vai vietas nosaukums latviski un pameklēt tepat Vikipēdijā, iespējams, atradisiet. Piemēram, Eipatorija. Tad būs zilā saite uz pareizo, nevis sarkanā uz nereālu nosaukumu.

Attiecībā par vandalisma izmaiņu atcelšanu - paldies par to. Taču, lūdzu, neveidojiet veidnes ar paša izdomātu tekstu, tā pie mums nav pieņemts. Jālieto tikai esošās veidnes. Tad gadījumā, ja dalībnieks nepratīs latviešu valodu (attiecībā uz šodien ielikto veidni ar tekstu par to, ka nedrīkst noņemt dzēšanas veidni, ja raksts netiek uzlabots), viņš pazīs veidni pēc izskata, zinādams, ko nozīmē līdzīga veidne viņa valodā. Konkrētais dalībnieks nav no Latvijas (to var redzēt lejā, uzklikšķinot uz "Atrašanās vieta").

Nelieciet brīdinājuma veidni tajos gadījumos, kad nepārprotami redzams, ka cilvēks nevajadzīgas izmaiņas veic ar nodomu, nevis nezināšanas pēc.

Vēlreiz paldies par darbu! -- Meistars Joda (diskusija) 2020. gada 4. septembris, plkst. 20.45 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (26.10.2023)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Kalcija fosfāts, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2023. gada 26. oktobris, plkst. 07.02 (EEST)[atbildēt]