Dalībnieka diskusija:Kr94

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Kr94. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

Attēlus tādā veidā Vikipēdijā ielikt nevar - tie iepriekš jāielādē (neaizmirstot ievērot autortiesības). Bez augšuplādēšanas var lietot tikai Vikikrātuves attēlus. --ScAvenger 21:12, 24 oktobrī, 2009 (UTC)

Lūdzu, vispirms palasi pamācību un patrenējies Smilšu kastē, pirms maini tās tabulas. Pēc tavām izmaiņām raksti kļūst nelasāmi. Ja ir tehniskas problēmas, var jautāt tepat. --ScAvenger 09:00, 25 oktobrī, 2009 (UTC)

Uzmanību![labot pirmkodu]

Lūdzu darboties uzmanīgāk un bez pamatojuma nekur tekstu no esošajām lapām nedzēst! --Papuass 08:20, 11 novembrī, 2009 (UTC)

Ievietoto {{copyvio}} veidni nav atļauts novākt bez paskaidrojuma! --Papuass 14:05, 11 novembrī, 2009 (UTC)

Augšupielādētajiem attēliem obligāti jānorāda avots, no kurienes attēls ņemts. Saviem attēliem pie augšupielādes komentāru laukā jāievieto licences veidne {{self}}. Paldies. --Kikos 10:16, 11 novembrī, 2009 (UTC)

Vikipēdijā nedrīkst izmantot ar autortiesībām aizsargātus attēlus. Nav vērts no eSporta neko ielādēt, šie attēli tāpat tiks dzēsti. --Papuass 11:59, 12 novembrī, 2009 (UTC)

Augšupielādētiem attēliem jānorāda izcelsme (saite uz lapu vai piebilde "autora foto") un kāda no brīvajām licencēm. Citādāk tie tiks dzēsti. Attēliem jāizvēlas sakarīgi nosaukumi Attēls:9.jpg. ir pārāk vispārīgs. --Papuass 10:33, 13 novembrī, 2009 (UTC)

Cik ilgi mums vēl būs jālūdzas norādīt izcelsmi attēliem? Ja tas tiks ignorēts, attēlus nāksies izdzēst. --ScAvenger 18:00, 13 novembrī, 2009 (UTC)

Atkal ir ielādēts Attēls:Līvi.jpg bez licences un saites uz izcelsmi. Dodu nedēļu laika attēlu sakārtošanai, pēc tam tie tiks likvidēti. Augšuplādes lapā ir pietiekami sīka instrukcija - ja kas nav saprotams, var jautāt tepat. --ScAvenger 08:57, 14 novembrī, 2009 (UTC)

Liels lūgums radikāli nemainīt rakstus, ka arī nedzēst svarīgo informāciju! --Dark Eagle (diskusija · devums) 12:08, 12 novembrī, 2009 (UTC)

Vēlos vērst uzmanību uz tādu Vikipēdijas lietu kā tematu nozīmīgums. Lai lieki nepiesārņotu Vikipēdiju, ir izstrādāti kritēriji par nozīmīgumu - Vikipēdijā nav vietas rakstiem par visiem pasaules iedzīvotājiem. Konkrētās problēmas ir ar Jūsu veidotajiem rakstiem par amatieru futbolu. Plašāk šeit: en:Wikipedia:WikiProject Football/Notability. Pēc šiem kritērijiem tiks dzēsti visi raksti par FTA turnīriem (neviena komanda nespēlē Latvijas kausā), klubu Stingrs pamats (nav spēlējis Latvijas kausā), spēlētājiem, kas nav spēlējuši profesionālu futbolu Virslīgā (šeit pat ir problēmas ar dažiem Virslīgas klubiem, kam spēlētāji ir amatieru statusā - no angliskās Vikipēdijas tika dzēsti pat daži Skonto futbolisti). Aicinu netērēt laiku, rakstot par saviem komandas biedriem(?), kas spēlē futbolu amatieru līmenī, jo šie raksti tiks dzēsti. --Papuass 10:54, 17 novembrī, 2009 (UTC)

Autortiesības[labot pirmkodu]

Nedrīkst augšuplādēt attēlus no lapām, kurās ir ©. Nedrīkst augšuplādēt jebkurus attēlus, pie kuriem nav tieši norādīts, ka tos drīkst izmantot jebkuriem mērķiem. Nav jēgas augšuplādēt attēlus, kuros safotografēti čomi un Tu pats - tie tiks dzēsti. Esi prātīgāks! --Kikos 12:36, 17 novembrī, 2009 (UTC)

Vēl vienu reizi![labot pirmkodu]

Jauno cilvēk! Spēlē "ielādē bildi - izdzēs" uzvarēs Vikipēdijas administrācija. Ieklausieties, ko Jums raksta! --Papuass 13:05, 17 novembrī, 2009 (UTC)

Derētu atkārtoti un rūpīgi izlasīt augšuplādes lapas saturu (pēc bloķēšanas beigām). --ScAvenger 13:08, 17 novembrī, 2009 (UTC)

Dzēsts vēl viens šaubīgs attēls. --ScAvenger 03:19, 26 decembrī, 2010 (UTC)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.55 (EEST)[atbildēt]