Dalībnieka diskusija:Laurijs/Urla melnraksts

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ar nepacietību gaidu, kad šis būs gatavs un noslīpēts, citus slenga jēdzienus: ganss, pidars, gopņiks, metaļuga, pindus, labus u.tml. Plašs lauks, kurā izvērsties. --anonīms 06:47, 30 jūlijā, 2009 (UTC)

Ha ha ha ... kas tev nepatīk? Ja godīgi, tad biju piemirsis par šo apakšrakstu ... nav aktuāli --Digital1 [uzrunāt] 21:53, 30 jūlijā, 2009 (UTC)
Tiešām, nav ko apsmiet! :) Es arī biju ievērojis šo apakšlapu — tādu lapu rakstīšana ir labs veids kā trenēt NPOV. Šajā konkrētajā gadījumā gan "tradicionālā urlas tēla dramatizēšana" nebūtu vēlama. Toties frāze "notiek konkrētā cilvēka garīga un/vai fiziska iespaidošana", manuprāt iederas ļoti labi (jeb precīzāk — "kā kulaks uz acs") un ir vienkārši NPOV pērle! Jebkurā gadījumā, urla ir mans mīļākais raksts latviešu vikipēdijā un to būs grūti pārspēt. Raksta un diskusiju lapas garumu attiecība un iesaistīto augsta kalibra ekspertu skaits vien liecina par raksta augsto provi. Bez tam, neprātīgi garā un līkločiem bagātā raksta vēsture ir kvalitātes garants un viennozīmīgi norāda uz to, ka raksts ir perfekti noslīpēts, viss liekais ir nodestilēts nost un pāri ir palikusi tikai tīra augstākās raudzes manta. Priekā! --Marozols 01:51, 31 jūlijā, 2009 (UTC)