Dalībnieka diskusija:Ligabalode

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Ligabalode. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- 16:17, 1 janvārī, 2012 (UTC)

Palīdzība[labot pirmkodu]

Iztulkojiet rakstu, ievietojiet to LV vikipēdijā un pašā pēdējā rindiņā ierakstiet [[en:(raksta nosaukums angļu vikipēdijā)]] - tā saucamo starpviki saiti. Saite no angļu uz LV viki un uz visām citu valodu vikipēdijām pēc laiciņa izveidosies pati. Veiksmi vikidarbā! --Kikos 11:43, 2 janvārī, 2012 (UTC)

Vai papildus pēc latviskā raksta izveidošanas aizejiet uz atbilstošo angļu rakstu un apakšā starp citām starpviki saitēm ierakstiet [[lv:(raksta nosaukums latviešu vikipēdijā)]]. Tas veicinās botu rosīšanos :) Ja kas nav skaidrs, droši var jautāt šeit pat. --ScAvenger 12:01, 2 janvārī, 2012 (UTC)

Diskusijas augšā ir palīdzības saites, kuras pirms darba sākšanas ļoti vēlams apskatīt. Lai uzsāktu jaunu rakstu, tā nosaukums jāieraksta lodziņā "meklēt" un jānospiež "Enter". Ja raksta ar tādu nosaukumu jau nebūs, apakšā būs teksts Izveido rakstu "xxxx" šajā projektā! Spiediet sarkano saiti un sāciet. Veiksmi! --ScAvenger 12:20, 2 janvārī, 2012 (UTC)

Lai saite uz citu rakstu strādātu, to jāliek precīzi tā kā attiecīgā raksta nosaukums, parasti nominatīvā. Ja tekstā attieiecīgie vārdi vajadzīgi citā locījumā, pēc raksta nosaukuma jāieliek | , pēc tam var rakstīt tekstu nepieciešamajā locījumā. Asterisks 17:29, 2 janvārī, 2012 (UTC)