Dalībnieka diskusija:Pokanoket

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Pokanoket. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

--Edgars2oo7 (bla...blā/tfū) 15:36, 25 decembrī, 2009 (UTC)

Vampanoagi[labot pirmkodu]

Sveiks, kam tev tā saite uz ģeneoloģijas lapu ? To atverot neko par to cilti neparāda ~~Xil (saruna) 23:36, 25 decembrī, 2009 (UTC)

Kāpēc Sacems nevis Sačems, ja rakstā tu lieto tikai pēdējo ? ~~Xil (saruna) 22:48, 26 decembrī, 2009 (UTC)
Pārvietoju rakstu, ja tev datorā nav garumzīmju nokopē butu kaut kur citur un ieliec nosaukumā. Starp citu te ir pieejams rīks, kas šajā gadījumā varbūt padarīs rakstīšanu vieglāku.
P.S. Lūdzu, paraksties diskusiju lapās (augstāk sveiciena veidnē paskaidrots kā) un rakstot ziņu par jaunu tēmu atdali to ar virsraktu, lai var saprast kas un par ko raksta ~~Xil (saruna) 23:07, 26 decembrī, 2009 (UTC)
Klau kāds īsti ir tavs mērķis ? Ja tu gatavojies rakstīt vairākus rakstus tieši par algonkinu ciltīm varbūt izveidot priekš tiem atsevišķu kategoriju ? Un runājot par kategorijām - tā kā tu tik ātri iemācījies likt tās varbūt var tevi palūgt pašam likt interviki saites ? Tās ir saites uz rakstiem par to pašu tēmu citās Vikipēdijās, kas parasti redzamas pa kreisi no raksta. Visbiežāk citās Vikipēdijās tādas jau ir saliktas - vikikodā tās ir lapas apakšā zem kategorijām, vienkārši nokopē un ieliec šeit tajā pašā vietā. Ja kaut kādu iemeslu dēļ jāraksta saite pašam kods ir tāds pats kā vienkāršai iekšējai vikisaitei, tikai priekšā jāpieraksta tās Vikipēdijas uz kuru vajag saiti valodas kods (redzams lapas adresē pirms wikipedia.org) un kols, piemēram [[en:Algonquian peoples]] ~~Xil (saruna) 21:45, 27 decembrī, 2009 (UTC)
Es jau neapšaubīju vajadzīgumu, manuprāt, indiāņi ir ļoti interesanta tēma un ir apsveicami, ka par to raksta cilvēks, kas to labi pārzin. Kategorijas nav domātas izcelšanai, bet Vikipēdijas sakārtošanai pa plauktiņiem - ja ir ļoti daudz rakstu par vienu un to pašu tēmu, vieglāk tos atrast, ja tie ir vienuviet. ~~Xil (saruna) 22:26, 27 decembrī, 2009 (UTC)
Starp citu neliec tik daudz saites uz en.wikipedia - tā darīt vipār nav pieņemts, ņemot vērā, ka tēma ļoti specifiska likt tādas saites uz terminiem, kuru nozīme lasītājam var būt neskaidra vēl būtu piedodami, jo rakstus šeit neviens tik drīz iespējams neuzrakstīs, bet uz pārējiem gan būtu jāliek parastās saites ~~Xil (saruna) 18:05, 28 decembrī, 2009 (UTC)
Nesapratu - kas ko padara vieglāku ? ~~Xil (saruna) 18:59, 28 decembrī, 2009 (UTC)
Saites jau ir jāliek vienalga, tikai iekšējās, nevis uz citām Vikipēdijām. Ja rakstu uz ko likt nav, saliec saprāta robežās uz rakstiem, kurus tu domā, ka kāds varētu kādreiz uzrakstīt. Un neliec uz vienu un to pašu terminu saites pārāk daudz - pietiek ar vienu uz visu sadaļu vai pat visu rakstu. ~~Xil (saruna) 19:10, 28 decembrī, 2009 (UTC)

Nepieciešams norādīt izcelsmes avotu un autortiesību statusu attēlam Narragansett.jpg. --ScAvenger 19:26, 6 janvārī, 2010 (UTC)

To vispār es nejautāju :) bet lādējot bildi jānorāda vismaz kur tā ņemta, lai var pārbaudīt. Ir jāliek tas pats tags kas tur. Ā starp citu - tā kanoe tiešām ir paša darbs ? (Interesanti vienkārši, kur tu ņēmi irokēzu kanoe) ~~Xil (saruna) 20:10, 6 janvārī, 2010 (UTC)
Ir OK, bet turpmāk jāradinās nelikt bildes bez saites uz izcelsmes vietu, citādi daudz laika paiet meklējot. Labi vēl, ja tā ir angļu vikipēdija un faila nosaukums nav mainīts. --ScAvenger 05:54, 7 janvārī, 2010 (UTC)
Iespējams būtu lietderīgi tā arī norādīt, ka tā ir rekonstrukcija, jo manuprāt "irokēzu stilā" var nozīmēt, ka tā nav citas cilts laiva, bet tomēr ir autentisks irokēzu darinājums (ja ne rekonstrukcija tad varbūt stilizācija būtu pareizāk). Starp citu runājot par kanoe - ieskaties tā raksta diskusijā ~~Xil (saruna) 02:27, 7 janvārī, 2010 (UTC)

Kā ko dara[labot pirmkodu]

Atver lapas rediǧēšanu, kur tiek lietota vajadzīgā lieta un apskaties - tā būs ātrāk ;) Man īsti nepieleca ko tev vajag, bet tu drošvien domā apakšpunktu sarakstā - to dara ieliekot zvaigznīti rindiņas sākumā (*), tas izskatās

~~Xil (saruna) 20:13, 7 janvārī, 2010 (UTC)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.56 (EEST)[atbildēt]