Dalībnieka diskusija:Stumburs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks, Stumburs. Esi sveicināts Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 15:15, 30 jūlijā, 2012 (UTC)

Vai varētu palūgt atsauces rakstam un pie viena kādu fotogrāfiju (ja nav žēl nodot brīvai lietošanai)? Paldies! --ScAvenger (diskusija) 20:54, 30 jūlijā, 2012 (UTC)

Arī nekur neatrodu, ka Arturs Tramdahs būtu projektējis šo staciju un vispār jebkādu staciju. Pēc internetā, t. sk. letonika.lv, atrodamās skopās informācijas, viņš projektējis Zirņu pamatskolu un vairākus dzelzceļa viaduktus Rīgā. Liepājas līnijas stacijām, iespējams, viņš bijis būvdarbu vadītājs. Varbūt kādam ir pieejama šī publikācija? --ScAvenger (diskusija) 15:13, 25 augustā, 2012 (UTC)

Tā attēlus rakstā nevajag ievietot. Var izveidot galeriju, līdzīgi kā šeit. Sīkāk par attēlu ievietošanu šeit. Attēlu lapās obligāti jānorāda, no kurienes tie ņemti. Ja ir jautājumi, tos var uzdot šeit pat. Veiksmi darbā! --ScAvenger (diskusija) 20:03, 25 augustā, 2012 (UTC)

Lai nomainītu informāciju attēla lapā, nevajag attēlu ielādēt no jauna. Attēla lapu rediģē tāpat, kā jebkuru rakstu. Licence {{self}} veciem attēliem nederēs (ja vienīgi tiešām esat to autors). Ja foto ir no paša kolekcijas, citur agrāk nav publicēti un autors nav zināms, derēs licence {{PD-nezināms}}. 50. gadu foto gan būtu tā kā par jaunu tādai licencei; vislabāk tagadējo ēku nofotografēt pašrocīgi. --ScAvenger (diskusija) 21:27, 25 augustā, 2012 (UTC)