Dalībnieka diskusija:Sunpurnis1

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Sunpurnis1. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

Par [1] brīdinājums. Mašīntulkojumus dzēšam nekavējoties. Ja vēlies sākumā kaut ko iztulkot automātiski, tad dari to smilškastē, sakārto normālā latviešu valodā un tikai tad pārcel uz normālu rakstu. --Kikos 15:19, 11 novembrī, 2010 (UTC) jūS esat lopi, ja jūs dzēšat mašīntulkojumus, man ir tiesības tos uzrakstīt, lopi.

Tagad izskatās ir ielikta anotācija, kas ne vien nav enciklopēdijai derīgs raksts, bet drošvien arī autortiesību pārkāpums. Vai nu raksti normālus rakstus vai arī nebrīnies, ka tos dzēš (kas notiks arī tagad, ja kaut kas labi ātri nemainīsies) ~~Xil (saruna) 20:13, 11 novembrī, 2010 (UTC)
Pēc visa spriežot, šis ir tas pats lietotājs IP 87.110.124.42. Ar tādu attieksmi pret citiem mēs nekā laba laikam nesagaidīsim. --ScAvenger 05:32, 12 novembrī, 2010 (UTC)
Lūdzu, tiec galā ar vienu rakstu un tad raksti nākošo. Savādāk tu raksti vienu rakstu pēc otra, bet mums tik jādzēš. --Treisijs 18:33, 15 novembrī, 2010 (UTC)

Eksperimenti[labot pirmkodu]

Eksperimentiem ir paredzēta smilšu kaste. Pēc nākošās knakstīšanās ārpus smilškastes uz visiem laikiem tiks bloķēti visi tavi konti. --Kikos 18:35, 15 novembrī, 2010 (UTC)

Tu vispār savus "rakstus" pārlasi arī?! --ScAvenger 18:31, 24 novembrī, 2010 (UTC)


Regulārs huligānisms[labot pirmkodu]

Vēlreiz masveidā novāksi dzēšanas veidnes bez paskaidrojumiem - nāksies liegt rediģēšanas iespēju uz krietni ilgu laiku. Tev laikam joprojām nepielec, ka šeit ir enciklopēdija, nevis miskaste. Negribi, lai dzēš - lūdzu, uz priekšu - ņem un uzlabo. Jeb joprojām slinkums izlasīt pamācību? --ScAvenger 15:41, 26 novembrī, 2010 (UTC)

Kārtējais "megaraksts"[labot pirmkodu]

Man ir aizdomas, ka tu pat neapzinies, kādus murgus sarakstīji rakstā Fotonreaktīvais dzinējs. Kārtējo reizi iesaku beigt nodarboties ar grafomāniju, bet paņemt kādu normālu rakstu no citas vikipēdijas un kārtīgi iztulkot - ar vikisaitēm, starpviki saitēm, atsaucēm un visu, kā pienākas. Nemāki - sēdi un lasi pamācību (saites diskusijas sākumā), skaties labi noformētu rakstu vikikodu vai arī vispirms mācies svešvalodas. Pat mazi bērni mums to var iemācīties, ja vien grib. Nevis iemet nenoformētu tekstu un gaidi, kad nu citi sakārtos. Bet laikam jau viss būs kā pret sienu... --ScAvenger 23:02, 28 novembrī, 2010 (UTC)

Sīmenss[labot pirmkodu]

Tagad tas izskatās pēc normāla raksta - liec iekšā tekstu no smilškastes. --ScAvenger 19:44, 6 decembrī, 2010 (UTC)

Skaidrs! --Sunpurnis1.

Tu pašlaik neesi bloķēts - lūdzu, raksti no sava konta. Tāpat skaidrs, ka šis ir tavs darbs. Raksts Gravitācijas konstante ir samērā labs, bet līdz pilnvērtīgam aizmetnim trūkst starpviki saites ([[en:Gravitational constant]] raksta apakšā). Vismaz kādu svešvalodu taču daudzmaz māki, lai varētu atrast citās vikipēdijās? Ja informācija ņemta no kādas grāmatas - uztaisi sadaļu "Literatūra" un ieraksti kā literatūras avotu. Raksta objektam pašā sākumā jābūt pustreknā rakstā. Ieliec kādu bildi, kaut vai šo. Tā kā tas ir tikai aizmetnis, apakšā jābūt aizmetņa veidnei - {{fizika-aizmetnis}}. Uzreiz pēc raksta sāks izskatīties. Citādi ne šis, ne tas - ne ārā dzēst, ne atstāt. --ScAvenger 19:13, 7 decembrī, 2010 (UTC)