Diskusija:2010. gada Āfrikas Nāciju kauss

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Raksta nosaukums[labot pirmkodu]

Manuprāt raksta nosaukumam ir jābūt "2010. gada Āfrikas Nāciju kauss", jo, kamēr neapskatījos pašu rakstu, ilgi domāju, kas ir tie četri cipari pašreizējā raksta nosaukuma beigās.--Treisijs 14:44, 10 janvārī, 2010 (UTC)

Deļ kam? Eiropas un pasaules čempiem ar tā ir... Ja tas būtu kāda priekšmeta nosaukums, tad tur būtu domu zīme, piem., Kauss-2010 vai K2010 --Dark Eagle (diskusija · devums) 14:50, 10 janvārī, 2010 (UTC)
Tad arī Eiropas un pasaules čempionāti ir jāpārsauc pareizi. Šī tak ir latviešu vikipēdija. Priekš kam mums to angļu stilu.--Treisijs 15:01, 10 janvārī, 2010 (UTC)
Var jau pārsaukt, man nav iebildumu, ja tā skaitās pareizi. --Mrom 15:38, 10 janvārī, 2010 (UTC)
Nu tas jau būs par daudz! Pirmkārt, tas ir nosaukums, bet ne 2010. gada laika apstākļi Āfrikā... otrkārt, ne viens pēc tāda nosaukuma nemeklēs šo rakstu... un beidzot, tas nav angliskojums - paskaties kā en.wiki šis raksts ir nosaukts --Dark Eagle (diskusija · devums) 15:55, 10 janvārī, 2010 (UTC)

Kas tur ir ar Centrālāfrikas Republiku, Eritreju, Etiopiju un Čadu?[labot pirmkodu]

Attēlā, kas atrodas sadaļā "Kvalifikācija", Eritreja, Etiopija, Centrālāfrikas Republika, Čada un Togo ir iekrāsotas melnā krāsā. Attēla parakstā ir minēts, ka tās ir valstis, kuras izstājās vai tika dikvalificētas. Par Togo viss skaidrs, bet tā arī neatradu rakstā informāciju, kāpēc pārējās iepriekš nosauktās izlases izstājās vai tika diskvalificētas. Pašam tagad ir slinkums meklēt citos resursos atbildes uz šiem jautājumiem. Ierakstīju diskusijā, lai neaizmirstas šī mana doma :) --Treisijs 21:38, 13 janvārī, 2010 (UTC)

Kartē iezīmetas arī tās valstis, kas izstājās no čempionāta jau kvalifikācijas kārtā, cik nopratu no angļu rakstā par kvalifikāciju, tad kvalifikācijas laikā bijis kaut kāds skandāls starp tām valstīm un FIFA, kaut ko diskvalificeja, kaut ko nē, rezultātā kaut kādas spēles nenospēlēja un tās izlases izstājād. Tā tīri no paša čempionāta izstājās Togo, jo viņus "silti" sagaidīja kaut kādi tur nemiernieki. --Krishjaanis 21:45, 13 janvārī, 2010 (UTC)
Man ir aizdomas, ka Čadā un CĀR notiek militāri konflikti, kas iespējams ietekmē viņu spējas iesaistīties. Čada ir diskvalificēta, jo neieradās uz turnīru, Etiopija piedalījās, bet tika diskvalificēta nezināmu iemeslu dēļ, CĀR izstājās, arī nav teikts kāpēc, un Eritreja izstājās pati, cik var noprast spēlētāji notinušies, jo tanī valstī valda autoritārs režīms ~~Xil (saruna) 21:56, 13 janvārī, 2010 (UTC)