Diskusija:Aleksandrs Mirskis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Veikt izmaiņas un dzēst nepatiesu informāciju[labot pirmkodu]

pārvietots no Dalībnieka diskusija:AnitaLaizane

Labdien, Zemāk Aleksandra Mirska komentārs: “Paldies par atbildi!

1) Attiecībā uz informāciju Vikipēdijas lapā par sievām. Ivars Godmanis man nav piemērs un man ir savs personīgais viedoklis šajā jautājumā, iespējams atšķirīgs arī no Jūsējā: man ar bijušo sievu jau kopš šķiršanās dienas nav nekāda sakara. Ja viņa arī bija publiska persona, rakstiet par to Vikipēdijas lapā par Natāliju Mirsku. Lūdzu atkārtoti, dzēst par mani Vikipēdijas lapā pieejamā informācijā ziņu par bijušo sievu un neko neminēt par esošo. Vēlreiz atkārtošos - tā ir privāta informācija, plašam sabiedrības lokam tas nav jāzin.

2) Attiecībā uz informāciju Vikipēdijas lapā par tautību- tā arī ir mana personīga lieta, it īpaši ja tas neatbilst patiesībai, jo esmu dzimis Lietuvā un esmu lietuvietis un nekādi nevaru būt Latvijas ebreju izcelsmes! Kas izdomāja šādu formulējumu ? Lūdzu atkārtoti, labot Vikipēdijas lapā informāciju, par tautību.

3) Attiecībā uz informāciju Vikipēdijas lapā par (dzimis kā Aleksandrs Vinckovičs…) 2000.gadā paņēmu mātes Esfiras Mirskas uzvārdu. Un uzvārds Vinckovičš man nav saistošs. Lūdzu atkārtoti, veikt izmaiņas Vikipēdijas lapā dzēšot informāciju uzvārdu Vinckovičs.

4) Sadaļā Atsauces 2.p.Grāfs Mirskis Minhauzens….- par šo rakstu žurnāliste Tiesā tika saukta pie kriminālatbildības, un tika atzīta par vainīgu, un tā nav patiesa. Tie bija kvalificēti kā meli un apmelojums. Par to žurnāliste arī bija atbrīvota no darba laikraksta Diena. Lūdzu atkārtoti, dzēst par mani Vikipēdijas lapā pieejamā informācijā šo nepatieso atsauci.”

5) Lūdzu papildināt informāciju, ka dienēju Latvijas Zemessardzē laikā no 1996 līdz 2008.gadam. 1996.gada 27.decembrī nodevu zvērestu (par ko saņēmu Apliecību par LR zemessarga zvērestu) (ja nepieciešams, varam nosūtīt pašu Apliecību). 1996.gads – LR Zemessardzes 17.bataljona komandiera vietnieks Laikā no 1999-2002.gadam SUV Vanags izpletņlēcēju instructors 2008.gadā NBS Latvijas izlases komandas finansējuma trūkuma dēļ, protestējot, izstajos no ZS.

6) Latviešu valodā sadaļā Politiskā partija - atzīmēts Saskaņa (2010-2013)" - tas neatbild patiesībai, jo vēl 2010.gadā izstājos no "Saskaņas Centrs", un partijā "Saskaņa" nekad nebiju. Lūdzu atkārtoti, dzēst par mani Vikipēdijas lapā pieejamā informācijā šo nepatieso ziņu.”

7) Krievu valodā sadaļā Partija - atzīmēts Социал-демократическая партия "Согласия" - tas neatbild patiesībai, jo vēl 2010.gadā izstājos no "Saskaņas Centrs", un partijā "Saskaņa" nekad nebiju. Lūdzu atkārtoti, dzēst par mani Vikipēdijas lapā pieejamā informācijā šo nepatieso ziņu.”

Vēl es vēlētos nomainīt Vikipēdijas lapā savu fotogrāfiu.

Ja nepieciešams, varam izveidot Aleksandra Mirska personīgu kontu Vikipēdijas lapā un šo pašu uzrakstīt no A.Mirska konta.

Ar patiesu cieņu, Aleksandrs Mirskis

e-pasts: birojs@mirsky.lv

1) robežas par to, cik un kāda personu privāto dzīvi aprakstoša informācija tiek ievietota latviešu valodas vikipēdijā nav detāli aprakstītas. tomēr, ja, piemēram, mākslinieka vai zinātnieka biogrāfijā šī, iespējams, tiešām nav nozīmīga informācija, tad izvēloties politisko karjeru persona apzināti pieņem lēmumu kļūt par pilnībā publisku personu, politiķiem ir pilnīgi citi standarti, jebkurš biogrāfijas fakts var būt nozīmīga informācija vēlētājiem, līdz ar to tā var būt pieejama arī enciklopēdijā. jūsu prasību par pirmās sievas neminēšanu rakstā pilnībā noraidu.
2) informācija par tautību ir pamatota ar atsauci - to pats Mirska kungs ir sniedzis Centrālajai vēlēšanu komisijai, kandidējot 2005. gada pašvaldību vēlēšanās. ja pareizā tautība ir cita - lūdzu pamatot to ar atsaucēm.
3) šī ir būtiska informācija enciklopēdijas lasītājiem, pilnīgi jebkurai personai, kam dzīves laikā ir mainījies uzvārds, tiek saglabāta arī informācija par iepriekšējiem uzvārdiem.
4) tas nekādā ziņā nav iespējams, jo raksts ir publiski pieejams, joprojām atrodas brīvi pieejamā interneta resursā. aiciniet, lai "Diena" izņem to no sava resursa. šeit tas ir tikai minēts kā atsauce faktam. pie tam ar šo atsauci ir pamatota informācija, par to, ka Mirska kungs ir bijis Rīgas mēra Bojāra padomnieks, kas taču, domājams, nav apstrīdams fakts.
5) un 6) paldies par precizējumu, papildināšu un sakārtošu.
7) ar izmaiņām krievu valodas vikipēdijā, lūdzu, nodarboties tur. varbūt kāds cits no latviešu valodas vikipēdijas autoriem ir gatavs iesaistīties, bet es pats nedarbojos citu valodu vikipēdijās.
fotogrāfiju noteikti var nomainīt. to nepieciešams augšuplādēt, izmantojot esošu kontu (Augšupielādēt failu).
lai darbotos, nav nepieciešams paša Mirska kunga konts, var izmantot jau izveidoto, kas tika lietots iepriekš. šobrīd tas ir pieejams, bija bloķēts tikai uz vienu dienu. ir jāpatur prātā, ka uz informāciju, kas izvietota vikipēdijā, nevienam nav lielākas vai mazākas tiesības, ne tam, kas attiecīgo lapu ir radījis vai rediģējis, ne arī personai, kas rakstā aprakstīta. jebkuram vikipēdijas lietotājam ir vienlīdz lielas tiesības veikt izmaiņas, protams, ja tās ir pamatotas un atbilst vikipēdijas vadlīnijām. jūsu iepriekš veiktās izmaiņas lielākoties tādas nebija. --Biafra (diskusija) 2019. gada 23. marts, plkst. 22.58 (EET)[atbildēt]
Piebildīšu, ka fotogrāfijai ir jābūt brīvi izmantojamai — tās autoram (nevis A. Mirskim) — tā ir jāpublicē ar brīvu licenci, ļaujot to ikvienam izmantot (arī komerciāli). --Papuass (diskusija) 2019. gada 23. marts, plkst. 23.46 (EET)[atbildēt]

Lūdzam sniegt atbildi uz mūsu paskaidrojumiem[labot pirmkodu]

Labdien, mums netika sniegti komentāri uz mūsu pēdējiem paskaidrojumiem. Mēs tos gaidam, lai varētu veikt izmaiņas enciklopēdijā.

ar cieņu, Anita

@AnitaLaizane: komentāri ir sniegti mazliet, mazliet virs šī jūsu ieraksta. Skatīt sadaļu Veikt izmaiņas un dzēst nepatiesu informāciju --Treisijs (diskusija) 2019. gada 8. aprīlis, plkst. 14.07 (EEST)[atbildēt]