Diskusija:Amata

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

to tabulu gan nevajadzēja ņemt ārā, ļoti noderīga tabula, ja Kikos nesaprot, tas nenozīmē ka citi nesaprot. savā laikā šādas tabulas meklēja ar uguni, jo nebija pieejamas, kopš 1991 gadā šīs uzrakstīja grāmatā ar laivu latvijas ūdeņos, kuras autors Ints Lukss ir devis atļauju pārpublicēt šīs tabulas un tekstus no grāmatas, jo grāmata bija ierobežotā metienā.

Manuprāt, tabula nav nesaprotama, bet īpašas vajadzības pēc tādas te nav - tad tādas jātaisa visām upēm un smukāk jānoformē.--Riharcc 12:33, 21 aprīlī, 2009 (UTC)
Tā kā tabula bija godīgi ielikta ar visu atsauci, to varētu atstāt un citām upēm arī, protams, derētu. --ScAvenger 12:48, 21 aprīlī, 2009 (UTC)
Restaurēju tabulu no "history" kā atsevišķu lapu Amata/Tabula. Bet to vajag noformēt kā normālu sadaļu par ūdenstūrismu lai jebkuram kikosam būtu saprotams, nafiga to vajag un kāpēc tas ir interesanti. Tikpat labi varētu ielikt autoceļa Jaunjelgava-Daugmale kilometrāžu ar visiem krustojumiem, atzariem uz šķūnīšiem, ceļu segumiem un lielākajām bedrēm asfaltā. Visu cieņu Luksa kungam, bet ne visu ko drīkst arī vajag likt vikipēdijā. "Savi laiki" sen ir garām ... --Kikos 12:58, 21 aprīlī, 2009 (UTC)
Wikibooks laikam būtu atbilstošāka platforma, bet latviskais projekts tur galīgi neattīstīts. --Papuass 13:06, 21 aprīlī, 2009 (UTC)