Diskusija:Andrea Džoja Kuka

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kāpēc "E. Dž."? Angliski taču tie burti savādāk saucas. --Kikos (diskusija) 09:58, 9 oktobrī, 2014 (EEST)

Bet vai tad šādi nesanāktu, ja tiktu atveidots A. J.? "Šādi" ir arī krieviem. Vispār - aber lūdzu, pārvietošanas pogu Tev neviens nav noņēmis :) --FRK (diskusija) 10:01, 9 oktobrī, 2014 (EEST)
Manuprāt šādi būs BAIGI FORŠI :) visi tie iniciāļi sanāks kā atsevišķi nelokāmi vārdiņi un smuki iekļausies valodiņā. Ievērots būs arī "fonētiskās atveidošanas" princips un nevienā vietā nebūs samelots. --Kikos (diskusija) 10:15, 9 oktobrī, 2014 (EEST)
Būs ok. To, pret ko man bija "iebildumi", es jau laboju, tā lai vilks paēdis un kaza dzīva :) Tagad iedomājos par Maikls Dž. Fokss (kur, kā vari izlasīt rakstā, J nav nekādas nozīmes) un Semjuels Džeksons, kur angļiem ir tas L. pa vidu, latviski populārāks laikam ir Semjuels ' Džeksons. Manos izvēlētajos raksta nosaukumos laikam nekādas konsekvences nav... Ko domā Tu? --FRK (diskusija) 10:30, 9 oktobrī, 2014 (EEST)
Manuprāt šitos "eidžeijus" vajag lietot tikai ārkārtas gadījumos, kad savādāk nevar. Vēl jau ir visādi burtiņi, kā W, H, R utt, kas šajā shēmā tā īsti neierakstās. Tur, kur ir viens iniciālis pa vidu, un ja bez tā var iztikt, es piedāvātu to vispār virsrakstā nelietot (kā Harijs Trumens). O. Dž. Simpsons gadījumu var aiz matiem pievilkt - izruna gandrīz sakrīt, bet nav jau īsti korekti. --Kikos (diskusija) 11:45, 9 oktobrī, 2014 (EEST)